Noored autospordis
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
Noored autospordis
Mis te arvate, kas oleks sobilik alustada korraga A6 klassis või peaks alustama madalamalt? Kus on võimalik üldse legendi koostamist jne õppida? Ja kuna ise olen üldse tüdruk, siis kas te usute, et ka tüdruk võib sellel alal läbilüüa? Mina igatahes usun 

-
- II järgu kommentaator
-
- algaja kommentaator
jhm, see on muidugi väga tore, et särtsakad tüdrukud autospordiga tahavad tegeleda, kuid esiteks tuleks alustada küsimusest - raha ja finantsid? Paratamatult pole see spordiala nii lihtsalt finantseeritav, kui mõne kergejõustiku ala harrastamine.
Teiseks, kuna sa oled 14. aastane, siis mina isiklikult soovitaks alustada rahvarallidest, kus võib vabalt sõita tänavaautoga, ehk ei pea olema mingeid eriturvavarustust, vaid kiiver on põhiline kohustuslik varustus. Siin äkki keegi oskab nende rahvarallide kohta kindlasti rohkem infii jagada kui mina.
Kolmandaks, mis kandi inimesega tegu, siis vb osatakse sulle ka mingidi kontaktid kätte anda.
Teiseks, kuna sa oled 14. aastane, siis mina isiklikult soovitaks alustada rahvarallidest, kus võib vabalt sõita tänavaautoga, ehk ei pea olema mingeid eriturvavarustust, vaid kiiver on põhiline kohustuslik varustus. Siin äkki keegi oskab nende rahvarallide kohta kindlasti rohkem infii jagada kui mina.
Kolmandaks, mis kandi inimesega tegu, siis vb osatakse sulle ka mingidi kontaktid kätte anda.
-
- II järgu kommentaator
-
- Rallifoorum 24/7
Kahjuks on raha saanud väga suureks faktoriks autospordis. Paljud ei suuda maksta enam sõitude eest.
Kui raha ning jaksu on siis palun, rallikrossist võib tõesti asi alata.
Keegi teab kuidas laitsel asi on. Vanusepiirangut on, lube vaja on?
Kui raha ning jaksu on siis palun, rallikrossist võib tõesti asi alata.
Keegi teab kuidas laitsel asi on. Vanusepiirangut on, lube vaja on?
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
eWRC-Results Estonia - hoia end kursis sellega, mis toimub Eestiga seonduvalt eWRCs: http://rallifoorum.ee/foorum/viewtopic.php?f=24&t=6023
-
-
- II järgu kommentaator
-
- algaja kommentaator
Elan Lõuna-Eestis, rahaga on nii, et ei ole just miljonäride perest, kuid kui mul mingeid võimalusi rahaliselt ei oleks, siis poleks ma ka siia foorumisse kirjutanud. Sellega olen ma kursis küll, et rahata just väga midagi sellel alal ei tee. Olen ise ka mõelnud, et võibolla tõesti rahvarallidest alustada, kuid ma ei tea ka
.

-
- Rallifoorum 24/7