allar9944 kirjutas:Ott osaleb kuramaa autorallil, imelik et ta
eestis see aasta veel v6istlend pole ja juba teist korda lati
s see aasta.
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

Lihtsalt vahel on vaja ka tööd teha ja muid asju ajada, ei jõua igalepoole kuhu tahaks. Igav koht on sirge, niiet koha leidmisega pole kunagi raskusi olnud.
Isiklikku laadi kysimused saab alati PSina saata.
II järgu kommentaator

ja sirgesse kohta nagunii passima ei läheks. ei eesti mv ega kusagil mujal riigis. pmst ma oleks teinekord vast käpp kui kusagile lähemale rallile minek.Reikoh kirjutas:Lihtsalt vahel on vaja ka tööd teha ja muid asju ajada, ei jõua igalepoole kuhu tahaks. Igav koht on sirge, niiet koha leidmisega pole kunagi raskusi olnud.
I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

18:33 - Pirmā ātrumposma starts rallija ekipāžām
kui teiste rallide kohta autorally.lv pakub andmeid, siis kurzeme suunatakse automaatselt sellele kodukale ja...
kui teiste rallide kohta autorally.lv pakub andmeid, siis kurzeme suunatakse automaatselt sellele kodukale ja...
Diagnoos: rallisõltlane

Koduleht on autorally.lv baasil, lihtsalt suuremalt infot ja rohkem ralli enda infot peal. Paremalt ülevalt saavad need, kellel läti keel pisut nõrk on, lükata inglise peale. Võistlejate all on olemas nii esimese kui teise päeva ajatabel ja muu vajalik. Ma olen üsna kindel, et samale lehele tuleb ka live tulemuste link.

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

II järgu kommentaator

........
Viimati muutis Inka, 11 Mär 2019, 16:13, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

2WDs top 3 eestalsed (y)
I järgu kommentaator

Inka kirjutas:Täitsa kena seis avapäeva järelhttp://rallykurzeme.lv/?pid=6&lng=en&id=8&comp=1&ss=3
Seis on tõesti hea kolme kiiruskatse järel.
ABSis on eestlaste käes kaksikjuhtimine ja 2WD's kolmikjuhtimine
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Ma ei usu, et Grossi WRC-l hobuseid rohkem on kui Oti Fiestal, oleneb muidugi kas Ott sõidab selle uuendatud mootoriga. Kui jah siis mõlemal peaks hobuseid 320 kanti olema. Georgi autol on muidugi rohkem väänet ja suurem tippkiirus.
III järgu kommentaator

Kust sellised andmed pärinevad?allar9944 kirjutas:.. mõlemal peaks hobuseid 320 kanti olema ..
www.keretood.ee - Autode kereremont Viljandis.
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

seal on suht sirged rajad jah.