Rally Estonia 2011
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
http://rally.ee/?a=a048&b=4332skahar kirjutas:endiselt, teab keegi mis Laipaik-Suvemaa sõidust sai, lõpetanud pole, katkestanus pole;)?
Siit saad ehk vastuse
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
-
- III järgu kommentaator
Väga hea..rallinaatik kirjutas:Mõned kaadrid SS4 romulast: http://www.youtube.com/watch?v=sMtog2KOimo

Turism missugune..

www.keretood.ee - Autode kereremont Viljandis.
-
- algaja kommentaator
Vaatasin oma sisevideo üle. Laipaik oli paar kurvi enne Alaküla trampat paremal pool tee ääres.... kirjutas:http://rally.ee/?a=a048&b=4332skahar kirjutas:endiselt, teab keegi mis Laipaik-Suvemaa sõidust sai, lõpetanud pole, katkestanus pole;)?
Siit saad ehk vastuse
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Üldiselt piisab sellest, et minna autosport.ee lehele ja võistluste alalehelt lahti teha katkestanud. Ja seal loeb väljajann kirjutas:Vaatasin oma sisevideo üle. Laipaik oli paar kurvi enne Alaküla trampat paremal pool tee ääres.... kirjutas:http://rally.ee/?a=a048&b=4332skahar kirjutas:endiselt, teab keegi mis Laipaik-Suvemaa sõidust sai, lõpetanud pole, katkestanus pole;)?
Siit saad ehk vastuse
EINAR LAIPAIK / SIIMO SUVEMAA BMW M3 SS7 Axle
Mõnikord paneb see küll villast, kui sõitjad päris täpselt ei soovi täpsustada oma katkestamise põhjust Laipaik-Suvemaa puhul peaks inff olema õige.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
[/quote]
Üldiselt piisab sellest, et minna autosport.ee lehele ja võistluste alalehelt lahti teha katkestanud. Ja seal loeb välja
[/quote]
ma sain juba (üle?)eelmisel lehel vastanu käest vastuse, ei hakanud lihstalt teemat venitama. Paar päeva hiljem tuli ka rallyreg.ee lehele info niiet kaikki jo kunnossa.
Katsed olid olnud ikka päris rööpas/roopas ja auklikud kohati, et paljudel lihtsalt purunesid detailid küljest, ju ka neil miskit sarnast oli. Peaasi, et OFF ei ole, nende kiirus oli ikka tase ka seekord, kahju et meil katsete eest punkte ei anta:)
Ahude väljasõit... natuke rumal olukord küll, aga juhtub kahjuks.
Samas ei saa siiani aru miks rahvas aplodeerib ja huilgab kui ÕNNETUSED/AVARIID juhtuvad - autoralli ei = ju romuralli!? Isiklikult arvan, et viskaks fotoka käest ja tormaks appi taolistes olukordades.
Huilgama peaks ju siis nt. kui Soe külg ees kurvi läbib 8000-l pöördel või kui keegi tõesti väga kena õhulennu teeb...
või olen mina ebanormaalne?
2010 oli 4/7 paras romuralli ja ka see aasta SS 4/7 (ehk esimese päeva I katse), huvitav milles asi...
lihtsalt tähelepanekud, ei muud.
Järgmise Estoniani siis!
Üldiselt piisab sellest, et minna autosport.ee lehele ja võistluste alalehelt lahti teha katkestanud. Ja seal loeb välja
[/quote]

Katsed olid olnud ikka päris rööpas/roopas ja auklikud kohati, et paljudel lihtsalt purunesid detailid küljest, ju ka neil miskit sarnast oli. Peaasi, et OFF ei ole, nende kiirus oli ikka tase ka seekord, kahju et meil katsete eest punkte ei anta:)
Ahude väljasõit... natuke rumal olukord küll, aga juhtub kahjuks.
Samas ei saa siiani aru miks rahvas aplodeerib ja huilgab kui ÕNNETUSED/AVARIID juhtuvad - autoralli ei = ju romuralli!? Isiklikult arvan, et viskaks fotoka käest ja tormaks appi taolistes olukordades.
Huilgama peaks ju siis nt. kui Soe külg ees kurvi läbib 8000-l pöördel või kui keegi tõesti väga kena õhulennu teeb...
2010 oli 4/7 paras romuralli ja ka see aasta SS 4/7 (ehk esimese päeva I katse), huvitav milles asi...
lihtsalt tähelepanekud, ei muud.
Järgmise Estoniani siis!
AutoralliSuurSõber
-
- I järgu kommentaator
ma usun , et asi on konkreetsetes kohtades. 2010 niiõelda auk kus ka teie ennast leidsite on eluaeg **** koht olnud. lihtsalt autosi on niivõrd palju stardis ja noh kellelgi ikka juhtub. samamoodi selle aasta 4.7. eelmine aasta oli katse teistpidi ja siis on iseloom tunduvalt leebem. vist ei juhtunudki midagi. need "augud" lihtsalt teistpidi ei tööta
. see lõpu osa oli ikka jube kiire ja salakaval tegelt.
aga jah, eks need huilgajad ikka jooksevad autot lykkama kah. ise jooksen alati vastu katset hoiatama , sest tavaliselt selle peale ei tulda.

aga jah, eks need huilgajad ikka jooksevad autot lykkama kah. ise jooksen alati vastu katset hoiatama , sest tavaliselt selle peale ei tulda.
[quote="skahar"][/quote]
Ega pole ju ainult nii et avariide peale hõisatakse.Huilatakse(hea sõna, ei tea kas venekeelest tuletatud:) ) ka ilusate hüpete peale, kui auto kaotab korraks kontrolli ja juht osavalt päästab olukorra,uskumatu kiirusega mööda sõitev auto jne.Lihtsalt häälepaelad päästab valla saadud emotsioon.Ja ega ei usugi et mingi eriti raske crashi puhul keegi aplodeeriks.Ega keegi ju ei taha et sõitjad viga saaksid.aplodeeritakse siis kui sõitjad tulevad crashist tervena välja.Ja minuarust eestis küll sellist asja pole et keegi väljasõitnud autole appi ei lähe
Ega pole ju ainult nii et avariide peale hõisatakse.Huilatakse(hea sõna, ei tea kas venekeelest tuletatud:) ) ka ilusate hüpete peale, kui auto kaotab korraks kontrolli ja juht osavalt päästab olukorra,uskumatu kiirusega mööda sõitev auto jne.Lihtsalt häälepaelad päästab valla saadud emotsioon.Ja ega ei usugi et mingi eriti raske crashi puhul keegi aplodeeriks.Ega keegi ju ei taha et sõitjad viga saaksid.aplodeeritakse siis kui sõitjad tulevad crashist tervena välja.Ja minuarust eestis küll sellist asja pole et keegi väljasõitnud autole appi ei lähe
-
- I järgu kommentaator
-saxx- olen sinuga väga nõus .Esimese päeva kolmandal katse tegi Soe enne hüpekat spinni ja siis võtis veel hüpeka peal autost viimast.Ja see tõmbas rahval emotsiooni taevani . Oleks Soe pärast hüpet seisma jäänud ja autost välja tulnud oleks rahvas teda kõva hääle ja aplodeerimisega veel 10 mini tänanud nende emotsioonide eest 

Raskel ajal on rahvaralli ka ralli!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
autoralli ei ole ja ei saagi kunagi võrdseks.Funky- kirjutas:http://rally.ee/?a=a009&b=8852
Tänapäeval kui sõitjaid (välismaalasi) on rohkem stardis kui 15a. tagasi (kui loos osalejad alustasid), kui oli maks 30 ekipaaži, ongi tagapool startijatel surnud ring - raha võimsamat masinat osta ei ole ja olemasolevat peab kogu aeg ehitama/taastama, sest sõiduteedest on asi kaugel ja mingist sõidujoonest on mõtetu rääkida. On vaid 1 joon ja see on üle kivide/rööbaste laveerimine, et elusana kohale jõuda;) ehk üleelamis kursus masinale. Isegi kui ilma kriimudeta finišeerid, tuleb põhjaall korralik uuenduskuur teha...
Ses suhtes on E-Cup väljapääs, kuid ei ole nii atraktiivne kui EMV tiitel.
Mõtteainet on selliste suurte rallide puhul jah
AutoralliSuurSõber
-
- II järgu kommentaator
-
- I järgu kommentaator
Kommentaator rääkis küll NII entusiastliku häälega, et pane või silm kinni. Hääl oli nii monotoonne, et kui mind väga rallisport ei huvitaks ja ma seda saadet oleks vaatama sattunud, ega see minu meelt muutnud ka ei oleks. Aga õnneks on asjad hoopis vastupidised
Hea muidugi, et üldse rallisporti telekanalites erisaadete näol kajastatakse.!

Hea muidugi, et üldse rallisporti telekanalites erisaadete näol kajastatakse.!
Football and Basketball need One Ball, Rallying needs TWO.!