KidrA kirjutas:Wilson junioril hakkab sponsoriraha otsa saama ja Kreeka etapp peaks talle viimaseks jääma.
2011 aasta
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Kõigil, kel raha, on olnud see võimalus juba ammu sõita samade võimalustega nagu noor Wilson. Paradoks on see, et nendel kõige kiirematel pole selliseid rahamägesid taga ...E.H.R.G kirjutas:Eks hakatakse juba varakult kiirematele meestele tiimis ruumi tegema:)joosep kirjutas:Oleks aeg kah juba.KidrA kirjutas:Wilson junioril hakkab sponsoriraha otsa saama ja Kreeka etapp peaks talle viimaseks jääma.
no kas see uus progre Nokia'tele annab siis avalikkusele ka selle gps jälgimise võimaluse: "The WRC Live application by Nokia will help fans keep up to date with the performance of their favourite teams, and track their position on Nokia maps..."
Ka F1-l on ju gps tracker olemad ja suisa avalikult, aga vaid teleülekannetes ja iphone'l, aga veebibrauseritel väga mitte. huvitav taktika on see minu meelest.
Ka F1-l on ju gps tracker olemad ja suisa avalikult, aga vaid teleülekannetes ja iphone'l, aga veebibrauseritel väga mitte. huvitav taktika on see minu meelest.
Ostberg sõidab Soomes ja arvatavasti ka Saksamaal, rohkemaks hetkel pappi pole.
Ei tea kas jutt õige, et raha pole, seda peaks neil nagu muda olema aga näed isegi Matthew Wilsonil sai järsku otsa peale kõiki neid aastaid, et kõike võib juhtuda.
http://www.wrc.com/news/ostberg-lacking ... ?fid=14939
Ei tea kas jutt õige, et raha pole, seda peaks neil nagu muda olema aga näed isegi Matthew Wilsonil sai järsku otsa peale kõiki neid aastaid, et kõike võib juhtuda.

http://www.wrc.com/news/ostberg-lacking ... ?fid=14939
Toimub see et meedia puhub asjad suuremaks kui nad tegelikult on. Eriti Soome meedia, kes tahab näha Citroeni võitmatuna tunduvaid Sebastiene omavahel vaenujalal ja oma Fordi poisse parimate sõpradena.
Tegelikkus on see, et Loeb pole harjunud et keegi oleks temaga ühe pulga peal ja just see toimubki Citroenis, peale aastaid Loebile võite andes ja taktikatega palli ainult ühte väravasse löödes on lõpuks Citroenis kaks võrdset pilooti. Mõndadele see meeldib, mõndadele mitte.
Tegelikkus on see, et Loeb pole harjunud et keegi oleks temaga ühe pulga peal ja just see toimubki Citroenis, peale aastaid Loebile võite andes ja taktikatega palli ainult ühte väravasse löödes on lõpuks Citroenis kaks võrdset pilooti. Mõndadele see meeldib, mõndadele mitte.
eelmine ralli sai seda proovitud oma N8 peal ja tootas ilustimuhk kirjutas:no kas see uus progre Nokia'tele annab siis avalikkusele ka selle gps jälgimise võimaluse: "The WRC Live application by Nokia will help fans keep up to date with the performance of their favourite teams, and track their position on Nokia maps..."
Tegelikult peaks aasta 2013 alla minema, aga kuna teemaks ka selleaastane Soome etapp, siis vast sobib ka siia... Ühesõnaga Volkswagen hakkab see hooaeg testima noori, kes 2013 tehasetiimi sõitma saaks. Soomes on nendeks Mikkelsen ja Lindroos, kes saavad Škoda S2000-ga ennast tõestada. Tore näha, et uue tiimi tulek võib kohe noortele võimaluse anda.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92714
http://www.autosport.com/news/report.php/id/92714
aga mismoodi see nokia mapsidel tracking välja nägi?WRC09 kirjutas:eelmine ralli sai seda proovitud oma N8 peal ja tootas ilustimuhk kirjutas:no kas see uus progre Nokia'tele annab siis avalikkusele ka selle gps jälgimise võimaluse: "The WRC Live application by Nokia will help fans keep up to date with the performance of their favourite teams, and track their position on Nokia maps..."
muhk kirjutas:aga mismoodi see nokia mapsidel tracking välja nägi?WRC09 kirjutas:eelmine ralli sai seda proovitud oma N8 peal ja tootas ilustimuhk kirjutas:no kas see uus progre Nokia'tele annab siis avalikkusele ka selle gps jälgimise võimaluse: "The WRC Live application by Nokia will help fans keep up to date with the performance of their favourite teams, and track their position on Nokia maps..."
ma arvan et kirjutata on paris keeruline mis moodi see valja naeb aga otsisin youtubeist video sulle

ma ei tea palju ta neti kasutab aga mul on koguaeg kodus wifi taga ja kui vaatan tv siis hea vahepeal pilk peale panna telefonist ja tulemusi jalgida
saan ka HDMI kaabli taha panna ja suurest telekast seda jalgida kui vaga tahta
http://www.youtube.com/watch?v=mjRadvmXg9A
et siis väga reaalajas need autod kaardil ei liigu? et ikka jääb andmesidest puudu, nagu wrc.com on jätkuvalt suutnud tõestada, kas või live timinguga.
aga järelikult on nokia ilge papi sinna alla pannud. ala populariseerimiseks oleks vb mõistlikum olnud toota programm mitmele telefonile, ka apple ja androidid, aga ju siis soome nokial pappi veel jätkub
aga järelikult on nokia ilge papi sinna alla pannud. ala populariseerimiseks oleks vb mõistlikum olnud toota programm mitmele telefonile, ka apple ja androidid, aga ju siis soome nokial pappi veel jätkub

need autod liiguvad kul kaardil aga aeglaselt sest kaart on ikkagi vaike ja katse ainult 6cm pikk kuigi katse ise voibolla 30km pikk aga kinlasti nad tulevad mone minutilise hilinemisega nagu ajadmuhk kirjutas:et siis väga reaalajas need autod kaardil ei liigu? et ikka jääb andmesidest puudu, nagu wrc.com on jätkuvalt suutnud tõestada, kas või live timinguga.
jargmine ralli teen pohjalikuma uuringu
selge. ma lihtsalt mõtlesin selle peale, et kui ralliraadios vahel öeldakse, et keegi on katsel seisma jäänud, siis nad räägivad, et näevad seda gps trackerit. f1's on taolised statistilised näitajad vaatajale väga hästi nähtavad, eestis küll mitte, aga mujal kanalites. tundub, et rallis jääb see vaid unelmaks... kuigi see võiks ralli vaatamise teha vägagi põnevaks. sellist teenust võiks pakkuda kas või lisatasu eest. ma oleks nõus maksma.
Kas sellel on siis tõepõhi ka all, et oti auto oli lissalt tehniliselt kiirem, kui teistel?
On his next appearance, in Sardinia, Hanninen admitted to being outpaced by Ott Tanak, insisting that the Estonian’s Ford Fiesta was simply too quick thanks to its uprated engine.
Allikas: http://www.wrc.com/swrc/news/features/s ... ?fid=14996
On his next appearance, in Sardinia, Hanninen admitted to being outpaced by Ott Tanak, insisting that the Estonian’s Ford Fiesta was simply too quick thanks to its uprated engine.
Allikas: http://www.wrc.com/swrc/news/features/s ... ?fid=14996