Rallihooaeg 2011
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
Ma ei väidaks, et Kasepõld nüüd kohe klass madalam on kui Aus...mõlemad on väga kiired sõitjad (omas klassis polnud neile kummalegi vastast 1 hetk). Rallis aga sõidab ainult "mammona" - see peaks siin foorumis olijatele juba ammu teada olema.
Kellel seda on, see ka sõidab, kellel ei ole - mõtleb kust saada ja unistab vaikselt tasakesi rajale naasemisest;)
Kergejõustik ja suusatamine on alad mida on lihtsam toetada (reklaami kulud vs tulud sellest on kasumlikum toetajaile), odavam on saata 1 kaameramees kes paigal istudes kõik üles võtab, kui palgata 10 operaatorit koos liiklusvahenditega metsadesse ringi sebima ja jäädvustada see 1sek auto kohta...
Edit: miks huvitav Harju Ralli 2011 alateemat ei ole tehtud? See ju kohe ukse ees.
Kellel seda on, see ka sõidab, kellel ei ole - mõtleb kust saada ja unistab vaikselt tasakesi rajale naasemisest;)
Kergejõustik ja suusatamine on alad mida on lihtsam toetada (reklaami kulud vs tulud sellest on kasumlikum toetajaile), odavam on saata 1 kaameramees kes paigal istudes kõik üles võtab, kui palgata 10 operaatorit koos liiklusvahenditega metsadesse ringi sebima ja jäädvustada see 1sek auto kohta...
Edit: miks huvitav Harju Ralli 2011 alateemat ei ole tehtud? See ju kohe ukse ees.
AutoralliSuurSõber
-
- Diagnoos: rallisõltlane
harju ralliga kahjuks seekord ühelpool: ei toimuskahar kirjutas:Ma ei väidaks, et Kasepõld nüüd kohe klass madalam on kui Aus...mõlemad on väga kiired sõitjad (omas klassis polnud neile kummalegi vastast 1 hetk). Rallis aga sõidab ainult "mammona" - see peaks siin foorumis olijatele juba ammu teada olema.
-
- II järgu kommentaator
-
- Reactions: 1
Miks Harju ralli ei toimu?
Nägin juba ise,et ei olnud piisavalt registreerunuid.Kuradi kahju igatahes.Koduukse ees oleks rallit vaadata saanud.
Nägin juba ise,et ei olnud piisavalt registreerunuid.Kuradi kahju igatahes.Koduukse ees oleks rallit vaadata saanud.
Viimati muutis maailmameister, 28 Juun 2011, 20:35, muudetud 1 kord kokku.
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
-
- I järgu kommentaator
Rallikomitee otsus 29.06.2011
EAL Rallikomitee tegi 29. juunil järgmise otsuse:
Seoses 2. juuniks kavandatud Harju ralli ärajätmisest tingitud rallispordi maine kahjustamisega mitte anda korraldusluba Tarmo Rühka korraldatavatele võistlustele ja treeningutele.
Rallikomitee on seisukohal, et ralli ärajätmine on sõitjate huve ning selline käitumine mõjutab kogu Eesti rallispordi mainet.
EAL Rallikomitee tegi 29. juunil järgmise otsuse:
Seoses 2. juuniks kavandatud Harju ralli ärajätmisest tingitud rallispordi maine kahjustamisega mitte anda korraldusluba Tarmo Rühka korraldatavatele võistlustele ja treeningutele.
Rallikomitee on seisukohal, et ralli ärajätmine on sõitjate huve ning selline käitumine mõjutab kogu Eesti rallispordi mainet.
-
-
-
-
Ütlen kohe ära, et toetajate leidmine pole lihtne ülesanne. Müts maha kõigi ees, kes sellega hakkama saavad. Kuid miinimum osalejate arvu seadmine pole ka päris õige. E-Cup on praegu siiski nn niššitoode, 40 osalejat on kahjuks hetkeseisu arvesse võttes väga julge prognoos. Virus oli e-rühma autosid pisut üle 20. Sama palju oleks neid olnud ka Harju ralli stardis.OK, lisame noored, kui kahjuks on nende arv väga väikeseks jäänud ja saame juurde veel mõned sõitjad, mõned veokad ja mõned A/N masinad ka. Suure pigistamisega saaks täis 40.
Mina ei tea, kas oli plaanis ainult osalemistasu pealt eelarve kokku saada või olid ka toetajad taga. Seepärast ei taha ka näpuga kellegi peale näidata. Eks ta selline nokk kinni saba lahti teema on, väike ralli, toetajaid raske leida. Loodame, et järgmine sõit ikka tuleb.
Mina ei tea, kas oli plaanis ainult osalemistasu pealt eelarve kokku saada või olid ka toetajad taga. Seepärast ei taha ka näpuga kellegi peale näidata. Eks ta selline nokk kinni saba lahti teema on, väike ralli, toetajaid raske leida. Loodame, et järgmine sõit ikka tuleb.
-
- I järgu kommentaator
EAL-i otsus oli väga vale. Korraldaja lähtus oma otsuses puhtalt võistlusjuhendus olevale, mis oli eelnevalt EAL-is kinnitatud. Kõik, ka osalejad, teadsid riski, et võistlus võib ära jääda, kui ei tule kokku 40 osalejat. Väga lihtne. Võistlusjuhend on oluline dokement ning seda võiks ju EAL-i rallikomitee inimesed ometi teada. Sinna ei kirjutatata sisse (loodetavasti vähemalt) asju nö igaks juhuks või kellegi ähvardamiseks. Rallikorraldaja ei pea tegelema altruisimiga ja oma isiklikust rahakotis kinni katma kulusid.
Mina toetan väga korraldaja otsust, kuigi ka mul on kahju, sest registreerisin samuti sinna võistlusele ja lootsin suurepärast võistlust, mis oleks kindlasti tulnud. Kuid siiski arvestasin võimalusega, et see jääb ära.
Püüdkem mõista mitte hukka mõista!
Mina toetan väga korraldaja otsust, kuigi ka mul on kahju, sest registreerisin samuti sinna võistlusele ja lootsin suurepärast võistlust, mis oleks kindlasti tulnud. Kuid siiski arvestasin võimalusega, et see jääb ära.
Püüdkem mõista mitte hukka mõista!
Õpime vigadest
Nii, eks me köik teeme vigu. Vahel on EAL liiga karm, vahel korraldajad veidi jännis. Mis mina õppisin sellest ärajäämisest ja mis võiks olla öpetliks järgmistele korraldajatele:
Olen ise mitmeid üritusi korraldanud ja mis ma olen märganud. Reklaami ja promo ei ole iial liialt palju. Korddamine on tarkuse ema. Näiteks Urmo on sellest hästi aru saanud ja isegi minu ema teab millal ja kus Rally Estonia toimub. Ok, rahalised võimalused ka vähe teised.
Mida saaks paremini? Kas ma nägin Viru rallil Harju ralli reklaamtelki? On see väga kallis tegevus (lähed kohale ja lepid Grossiga kokku, küll ta oma logo eest on ikka nõus telki ülesse lubama panna)? Kas rally.ee-s või ruudulipus kirjutati korra nädalas mõni lugu Harju rallist? Kas mõnes muus lehes mainiti, et hakkab toimuma e-cup ja selline äge asi? Kas foorumites algatati teema "harju ralli"? Televisioonis on hetkel hapukurgi hooaeg ja igasugu huvitavad lood lähevad praegu hästi peale (näiteks kuidas keegi oma garaazis putitab veokit, et sellega e-cupi sõitma minna)?
Paidekad, pange kõrvataha ja ka sposnorid on parema meelega teid nõus toetama kui nad enne üritusest miskit kuulnud on.
Praegu oli vist üks-kaks lugu kuskil e-cupist ja Harju rallist sain ma alles teada siis kui jälgisin /rallyreg kodukat.
Õpime vigadest ja peame meeles, et paremini saab alati
Olen ise mitmeid üritusi korraldanud ja mis ma olen märganud. Reklaami ja promo ei ole iial liialt palju. Korddamine on tarkuse ema. Näiteks Urmo on sellest hästi aru saanud ja isegi minu ema teab millal ja kus Rally Estonia toimub. Ok, rahalised võimalused ka vähe teised.
Mida saaks paremini? Kas ma nägin Viru rallil Harju ralli reklaamtelki? On see väga kallis tegevus (lähed kohale ja lepid Grossiga kokku, küll ta oma logo eest on ikka nõus telki ülesse lubama panna)? Kas rally.ee-s või ruudulipus kirjutati korra nädalas mõni lugu Harju rallist? Kas mõnes muus lehes mainiti, et hakkab toimuma e-cup ja selline äge asi? Kas foorumites algatati teema "harju ralli"? Televisioonis on hetkel hapukurgi hooaeg ja igasugu huvitavad lood lähevad praegu hästi peale (näiteks kuidas keegi oma garaazis putitab veokit, et sellega e-cupi sõitma minna)?
Paidekad, pange kõrvataha ja ka sposnorid on parema meelega teid nõus toetama kui nad enne üritusest miskit kuulnud on.
Praegu oli vist üks-kaks lugu kuskil e-cupist ja Harju rallist sain ma alles teada siis kui jälgisin /rallyreg kodukat.
Õpime vigadest ja peame meeles, et paremini saab alati