Rally Estonia 2011
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Historici jaoks on see nädalavahetus natuke kehv, Unkaris on EM -etapp, Rootsis nende kõige suurem historicralli Midnattssolen ja Saksas suur Historic Festival. Aga loodetavalt kohale tuleb niipalju autosid et FIA annab EM -staatuse järgmiseks aastaks, siis kindlasti kõik tippautod näha. Huvi kruusaetapi vastu on olnud suur, praegu on ainult Soome oma Lahtis kruusal, kõik teised asfaldil.
allar9944 kirjutas:
Huvitav on Margus selle autoga stardis ka?
http://www.auto24.ee/uudised/uudised.php?uid=8234
Natuke OT, aga on see vist Salo auto, kui ma ei eksi? Või siis teine samasugune. Igatahes täna põles Salo auto Soomes maani maha.

jax kirjutas:allar9944 kirjutas:
Huvitav on Margus selle autoga stardis ka?
http://www.auto24.ee/uudised/uudised.php?uid=8234
Natuke OT, aga on see vist Salo auto, kui ma ei eksi? Või siis teine samasugune. Igatahes täna põles Salo auto Soomes maani maha.
Siin siis paar pilti ka: http://www.mtv3.fi/urheilu/ralli/uutise ... atso-kuvat
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
See tooks pisara kui nii oleks

calderon kirjutas:Huvitav, vaadates, facebookis rally estonia lehel lemmikute nimekirja siis seal olevad firmad isikud on ralliga seotud või on osalejate nimekirjas v.a mõned nimed. Lihtsalt huvitav, et kas nendelt oodataksegi kinnitust osalemise kohta, kui nii on siis oleks igati vahva jaatavat vastust saada
-
- Rallifoorum 24/7
Facebookis Rally Estonia fännilehel oli küsimus, et millal fännipood lahti läheb.
Vastus:
Tere! Palun veel natuke kannatust, hetkel ootame vajalikke ametlikke kinnitusi erinevatelt maailma tippteamidelt ning kohe pale seda saame need avalikuks teha ning shoppamine võib alata!
10. juuni kell 16:33
Kuna se postitus oli tehtud peale Mini WRT kinnitust siis paar üllatust peaks veel tulema just nimelt paar, sest tiimidest räägiti mitmuses.
Nagu ma aru saan siis tahetakse ka tolle tiimi nänni müüma hakata, kahtlustan Kenni.
Ostberg tunduks ka reaalne, aga tal vist väga nänni ei ole.
Vastus:
Tere! Palun veel natuke kannatust, hetkel ootame vajalikke ametlikke kinnitusi erinevatelt maailma tippteamidelt ning kohe pale seda saame need avalikuks teha ning shoppamine võib alata!

10. juuni kell 16:33
Kuna se postitus oli tehtud peale Mini WRT kinnitust siis paar üllatust peaks veel tulema just nimelt paar, sest tiimidest räägiti mitmuses.
Nagu ma aru saan siis tahetakse ka tolle tiimi nänni müüma hakata, kahtlustan Kenni.

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kui nüüd vaadata Rally Estonia facebooki lehte, siis need lehed mida Rally Estonia like'b siis on seal on mõned huvitavad nimed küll üleval.
Martin Prokop; MINI WRC PRODRIVE - Juba andnud kinnituse, et tulevad kohale.
Lisaks nendele on seal ka sõitjatest veel sellised nimed.
Petter Solberg
Mads Østberg
Stobart M-Sport Ford Rally Team
Ken Block
Martin Prokop; MINI WRC PRODRIVE - Juba andnud kinnituse, et tulevad kohale.
Lisaks nendele on seal ka sõitjatest veel sellised nimed.
Petter Solberg
Mads Østberg
Stobart M-Sport Ford Rally Team
Ken Block
-
- Rallifoorum 24/7
Ma ka arvasin sellejärgi, facebooki lehel on ka kirjas, et tahaks sõita aga eks näis, pole enam kaua jäänudallar9944 kirjutas:Ahhjah, jälle. Eelmine aasta Saksamaal ütles, et 2011 sõidab terve hooaja kaasa. Sellejärgi arvasin, et seeaasta Soomes ka.Timole kirjutas:Ken ei sõida Soomes, kuna samal ajal on X-games, mis on tema jaoks väga oluline üritus. Seega ...