Lühidalt. Märtin rääkis põlvkondade vahetusest, et noored kiired mehed tulevad peale. Ja küsimusele, et millal Tänak wrc`s, vastas ta, et kõigepealt S2000 ja siis vaatame mis saab.
@svs89: ma ei saa nagu pihta, mis teema selle jututoaga koguaeg käib? minu meelest ei peaks rahvast kahte kohta ajama, otsustage siis ära, kas ollakse jututoas või foorumis. minule siiamaani on see foorumi süsteem hästi sobinud, rallide ajal ka nö chati-roomiks. ei ole siin eriti risustajaid ega midagi.
see lihtsalt minu arvamus sellest värgist.
aga siis võiks uugo bossiga rääkida, et siin mingi püsiv link vms oleks. et mugavam oleks või midagi. aga las see teema, kuidas asju tulevastel rallidel teha reisib kuhugi sobivamasse kohta.
Mulle foorum ralli ajal sobib juba sellepärast paremini, et kui ma keset päeva siia vaatama tulen, siis ma saan tagantjärgi ka hea ülevaate toimunust.
Jutukas ilmselt näen seda teksti, mis alates sisselogimisest räägitakse?
Ülevalt võtad eelmised 35 postitust ja nii jututoa alguseni välja.
Foorumi ja jututoa vahe ongi see,et jututoas toimub elav vestlus, ja hiljem saad üle ka vaadata aga foorumis kirjutad teksti ''pärast lugemiseks, siis võiks põhi vestlus toimuda jututoas aga foorumisse postitada päevasündmused, ''key-moments''. ja mingid reeglid peavad ka ikka olema, et mitte täitsa läbuks ei läheks.
Live text on ka tore asi: http://www.wrc.com/results/2011/rally-d ... live-text/
>
0
Viimati muutis svs89, 08 Mai 2011, 11:56, muudetud 1 kord kokku.
Reedel oli tööl seda jututuba täitsa mõnus teises aknas lahti hoida, kui ise ei jõudnud jälgida, mis toimub. Samas, rallifoorum toimib ka väga hästi, kui infot - ülevaadet vaja on.
Ära veel sulgema hakka, las ta vaikselt tiksub siis (mina pooldaks muidugi mugavamat IRCu kanalit..)
power stages arvan et stardijärjekorras on ka latvala sinna toodud võibolla ka adersson kuna neil on võimalus see katse kinni panna. et Lives see näha oleks, kes võidab.