2012 aasta
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
2012 aasta
Mingi esialgne kalender on kuskilt välja lekkind:
o- Sweden-Norway
o- Mexico
o- Portugal
o- Argentina-Uruguay
o- Greece
o- Finland
o- Germany
o- New Zealand
o- France
o- Spain
o- Abu Dhabi-Oman-Dubai
o- Great Britain
Tundub, et mitme riigi rallid on tulemas ja nagu siin vahepeal räägiti, et tulevikus võiks Balti+Poola ralli ka võimalik olla siis se võibolla tõestab, et se idee ikka väga tõsine. Fia tahab ikkagi Monte Carlot ka kalendrisse lisada ja otsib võimalust kuidas seal WRC ja IRC etapp korraga maha pidada.
o- Sweden-Norway
o- Mexico
o- Portugal
o- Argentina-Uruguay
o- Greece
o- Finland
o- Germany
o- New Zealand
o- France
o- Spain
o- Abu Dhabi-Oman-Dubai
o- Great Britain
Tundub, et mitme riigi rallid on tulemas ja nagu siin vahepeal räägiti, et tulevikus võiks Balti+Poola ralli ka võimalik olla siis se võibolla tõestab, et se idee ikka väga tõsine. Fia tahab ikkagi Monte Carlot ka kalendrisse lisada ja otsib võimalust kuidas seal WRC ja IRC etapp korraga maha pidada.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Poola puudumine 2012 kalendrist ei mõjuta 2013 plaanitud Poola-Leedu-Läti-Eesti ühist etappi.
http://www.ruudulipp.ee/2012-aasta-wrc- ... mitte.html
http://www.ruudulipp.ee/2012-aasta-wrc- ... mitte.html
-
- Rallifoorum 24/7
Ära lambi, jaapanlased on sõnapidajad ja töökad inimesed. Kui keegi teeb sellise artikli aprillinaljana, siis pole need jaapanlased.ivar80 kirjutas:Japside juttu ei maksa kunagi tõsiselt võtta. Kui tuleb on hästi, kuid targem on selle peale kaarte mitte panna.allar9944 kirjutas:Se Toyota jutt oli aprilli nali või se ikka tõsine uudis? se mis siit ka vahepeal läbi käis.
+1-huviline2- kirjutas:Ära lambi, jaapanlased on sõnapidajad ja töökad inimesed. Kui keegi teeb sellise artikli aprillinaljana, siis pole need jaapanlased.ivar80 kirjutas:Japside juttu ei maksa kunagi tõsiselt võtta. Kui tuleb on hästi, kuid targem on selle peale kaarte mitte panna.allar9944 kirjutas:Se Toyota jutt oli aprilli nali või se ikka tõsine uudis? se mis siit ka vahepeal läbi käis.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
http://www.motorsport-total.com/rallye/ ... 41708.html
Richards eeldab, et 2012 on koos eratiimidega vähemalt 10 Minit WRCs rajal.
Richards eeldab, et 2012 on koos eratiimidega vähemalt 10 Minit WRCs rajal.
2011 aasta teemast võetud jutule ma annaks enda poolt +1
Mis lambist jutt käib muidu? Ennem pole kindlat midagi, kui masin reaalselt rajal.
Mis lambist jutt käib muidu? Ennem pole kindlat midagi, kui masin reaalselt rajal.
mrali kirjutas:Kui Toyast ja Subarust juttu oli, siis neid seostatakse ka WTCC-ga. Subaru puhul, kes ju kogu oma maine rallile võlgu, äärmiselt hämmastav ja kummastav samm. Aga see 2008 ja 2009 järel ülepeakaela tagasitõmbumised (Honda F1, Suzuki WRC, Subaru WRC, Toyota F1 ja nt ka Mitsu varasem samasugune WRC-st loobumine) ei jäta mulle japsidest mingit head muljet juba enne seda suurõnnetust...
Ütlesid et lähevad minema ja läksidki. Enam sõnapidajam olla ei saagi ju. Ma ei näe su näitest kuidas "Japside juttu ei maksa kunagi tõsiselt võtta."ivar80 kirjutas:2011 aasta teemast võetud jutule ma annaks enda poolt +1
mrali kirjutas:Kui Toyast ja Subarust juttu oli, siis neid seostatakse ka WTCC-ga. Subaru puhul, kes ju kogu oma maine rallile võlgu, äärmiselt hämmastav ja kummastav samm. Aga see 2008 ja 2009 järel ülepeakaela tagasitõmbumised (Honda F1, Suzuki WRC, Subaru WRC, Toyota F1 ja nt ka Mitsu varasem samasugune WRC-st loobumine) ei jäta mulle japsidest mingit head muljet juba enne seda suurõnnetust...
See kes neid kõlakaid ringlema paneb, ma ei tea kes need on, kas need on jaapanlased või itaallased või põhja-korea kodanikud. See et teemaks on Jaapani automark, ei tähenda automaatselt et jaapanlased on ka kõlakate taga või et neid ei saa usaldada.
Ma mõtlen, kui sa ei saa jaapanlasi usaldada siis keda sul on veel jäänud usaldada?