Võib-olla pisut ennatlikult tõstsin selle teema siia. Kuid seda näitab aeg. Ja kui kellegile tundub, et see võiks mujal olla, olge lahked tõstke ringi. Täna räägiti Kevini pressikal olulistel teemadel. http://www.ruudulipp.ee/kevin-korjuse-o ... -2010.html
enne esimest etappi arvas kevin jh, et tore oleks esikümnesse sõita, aga mõlemas sõidus esiviisiku kohtade eest heidelnud ning teise lausa võites, see lubab oodata eriti põnevat hooaega. sellega sai korjusest ka läbiaegade noorim WSR FR 3.5 sarja võistluse võitja. Vara veel ette tõtata, kuid kui kevin suudaks selle sarja ka kinni panna või vähemalt esikolmikusse tõusta, siis see annab juba suurtele tiimidele selge märgi, et tegu pole lissalt palja õnnesärgis sündinus poisiga, vaid temas on ainest saamaks uueks vetteliks või alonsoks. tema eelis praegu paljude tüüpide ees, kellega ta hetkel konkureerib on a) vanus; b) leping gravity'ga, mis ei sea piire, mis sarjas kevin tulevikus sõitma hakkab. alati ei pea ülimaks sihiks olema f1. on ka teisi sarju, kus kaasa lüüa kõval tasemel: kas kereautodest dtm, wtcc või ameerika vormelisarjad.
Kevinile sõideti tagant sisse. Võisin ka valesti näha. Aga minu arust oli Kevini auto tagumine tiib kuidagi lääbakil.
KEVINI KOMMENTAAR: "Start õnnestus mul ülihästi, tõusin seitsmendaks," ütles Korjus Õhtulehele. "Aga siis sõitis keegi mulle tagant sisse, kuulda oli sellist mütakat. Aga isegi natuke vigase masinaga sain hea kiiruse üles, aga ainult natukeseks, sest natuke hiljem ei kuuletunud auto enam roolile."
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Tõsi eksisin, emotsioonid endalgi keesid tiba üle, et kas tõesti jälle miski jama. Kuigi ta polnud ise süüdi , siis nagu ikka.. kimbutab Eesti autosportlasi alati ebaõnn.