Daniel Oliveira on küll Miniga stardis aga tema puhul on varasemaid tulemusi vaadates vist küsitavus mehe enda võimetes? Kui varasemad rallid oli ta stardis S2000 Miniga siis Sardiinia rallil ja edaspidi Mini Wrc autoga.
Juba üpris "traditsiooniline" jama Rallifoorumis ajavöönditega - Rallivõluris läheb jälle aeg lukku 15.05(?), kuid kas mul on õige ajaarvamine, et SS1 stardib meie aja järgi 21.05 ?
uhtikas kirjutas:Juba üpris "traditsiooniline" jama Rallifoorumis ajavöönditega - Rallivõluris läheb jälle aeg lukku 15.05(?), kuid kas mul on õige ajaarvamine, et SS1 stardib meie aja järgi 21.05 ?
SS1 Super Special Carlos Paz 1 3,02 km 21:05
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
http://www.rallyargentina.com/2011/en/ siin jõudis see counter igatahes meie aja järgi 15:05 nulli. Kas nüüd just nii kaua kiiruskatse algusesse sõidetakse aga WRC.COM näitab hetkel et aega veel 4 tundi ja 27 min.
uhtikas kirjutas:Juba üpris "traditsiooniline" jama Rallifoorumis ajavöönditega - Rallivõluris läheb jälle aeg lukku 15.05(?), kuid kas mul on õige ajaarvamine, et SS1 stardib meie aja järgi 21.05 ?