maailmameister kirjutas:Ülipõnev rally,super live ülekanne!IRC ülekanded ei saa lähedalegi.Mida veel rallist tahta.Tõotab tulla üle pika aja üli huvitav WRC hooaeg.
No IRC monte carlo etapi ülekanne oli ikka tase omaette. Minuarust oli siin rallil ainult 1 katse otseülekandena. Või olen ma kõik maha maganud?:D
rootsis näidati ikka ka mingi 4-5 katset laivis, aga aint kohalikus, tasuslises viasat motor kanalis. rahvusvahelise pildina näidata ja näidatakse ka tulevikus aint power stage'i otse. vb tuleb hiljem ette ka erandeid.
Ja lihtsalt laskis endal 2 (vb oleks veel +3 ka) punkti minema, mis võivad hooaja lõpus nii vajalikud olla? Ei saa mina aru. Seal ikka mingi tiimi kala sees.
Mis oli veel positiivne on see,et keegi ei katkestanud tehnilistel põhjustel,kuigi on uued autod.Kimi jõudis punkti kohal finisisse ja Block ei käkkinud ka nii ära ,et oleks katkestanud.Peale Henningu ei olnudki ju tippudest ühtegi katkestajat.See võiks kesta terve hooaeg nii.
>
0
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
Ralliraadios Colin rääkis, et Petter olevat politseile kiiruse ületamisega vahele jäänud. Petteril võeti küll load käest, kuid lubati tal 48 tundi veel sõita... kui ma nüüd õigesti aru sain
jüriöö kirjutas:Ma sain aru, et litsentsiga on mingisugune probleem. Juhiload ei koti suletud katsel ju kedagi? Või olen ma aru saanud.
Sa oled valesti aru saanud! Juhiload peavad ikka olema. Mõninagtes riikides on küll tehtud huvitavaid erandeid aga seda küll ainult noorte sõitjate suhtes, kellel vanus veel ei lase ametlike lubasid teha. Ja load peavad olema ka kaardilugejal!
Jah, sul on õigus, see on kehtinud noortel. Minu viga
Aga ma otseülekandes kohe vaatasin, et ootoot, kus kollased prillid on Aga nagu kogu võttemeeskond, keskendusin ka mina millegipärast käele käsipidurikangil.
AHenri kirjutas:Ralliraadios Colin rääkis, et Petter olevat politseile kiiruse ületamisega vahele jäänud. Petteril võeti küll load käest, kuid lubati tal 48 tundi veel sõita... kui ma nüüd õigesti aru sain
Ikkagi imelik, sest ka kaardilugejal peab kehtiv juhiluba ju olema!