Tänak sai lepingu Fordi tehasetiimiga!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
kindlasti viib keegi rallis (suure tõenäosusega tänak) eesti maailmakaardile, sest vormel 1-s on see antud momendil raskem. wrc on ju madalseisus, võrreldes kuldsete ajastutega 10-15 aastata tagasi, kui tootjaid oli rohkem jne. ma olen korjuse suur fänn ja loodan kõike paremat, aga, et ta f1'te pääseks, selleks on vaja suurt juhuste kokkulangevust. kui meil pole kuskilt miljonitepakki tagataskust võtta, siis jääbki korjuse sõit f1'st sõitmata, sest kahjuks on eesti turg väike, suisa olematu sellise karnevali jaoks. kuigi ,õnneks pole ka seal kõik aint raha taga kinni, loeb ikka ka mees ja tema oskused ise.
1.Märtin juba viis Eesti maailmakaardile.muhk kirjutas:1. kindlasti viib keegi rallis (suure tõenäosusega tänak) eesti maailmakaardile.
2.kui meil pole kuskilt miljonitepakki tagataskust võtta, siis jääbki korjuse sõit f1'st sõitmata.
2.Kui sõitja hakkab F1's kohta ostma, siis mina arvan et ta pole seda kohta väärt olnudki. Kui Korjus peaks kunagi nii kaugele jõudma siis ma loodan et see on tulnud tänu kiirusele, mitte tänu rahakotile. Selliseid sõitjaid ei saa kuidagi fännata. Minu puhul vähemalt on see välistatud.
Ma olen seda sama kogu aeg mõelnud. Väga mõru tunne võib Hirvosel peale seda olla. Rahaga ostis koha ja rahaga lüüakse ka minema. Aga eks elu näitab, kas see nii saab olema? Lootus on küll suur, aga kunagi ei ole mõtet pärga pähe riputada ennem rallit.mrali kirjutas:Kusjuures, seoses selle Fordi diiliga - see, kui Tänak Hirvepoisi Fordist välja puksiks, oleks see niiöelda sümboolne kättemaks 2005 sügisel toimunu eest.

kui see on nüüd see koht, kus võib midagi vastu öelda, ilma et keegi hakkaks jälle OT hüüdma, siis nii palju, et siis ei tohiks ka alonsole pöialt hoida, sest ka tema pääses ferrarisse aint tänu sellele, et sponsid kimi sealt välja ostid. ehk kui poleks ostnud sõidaks alonso esimest korda ferrari rooli alles tänavu, vb. f1's peavad kõik olema rahabossid, nimetage praegustest sõitjatest ükski, kes oleks saanud f1'te ilma: a) tänu selleta, et on suure rahvuse liige (ehk siis sakslased, inglased, jne), kus on palju turg; b) ilma suure rahakotita.KidrA kirjutas:1.Märtin juba viis Eesti maailmakaardile.muhk kirjutas:1. kindlasti viib keegi rallis (suure tõenäosusega tänak) eesti maailmakaardile.
2.kui meil pole kuskilt miljonitepakki tagataskust võtta, siis jääbki korjuse sõit f1'st sõitmata.
2.Kui sõitja hakkab F1's kohta ostma, siis mina arvan et ta pole seda kohta väärt olnudki. Kui Korjus peaks kunagi nii kaugele jõudma siis ma loodan et see on tulnud tänu kiirusele, mitte tänu rahakotile. Selliseid sõitjaid ei saa kuidagi fännata. Minu puhul vähemalt on see välistatud.
sorry kutid, aga thats the way it is.
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
Noh ega nii ei saa ka päris võtta, et Hirvonen Märtini väljasõi, pigem oli see ford ju, kes sellise otsuse langetas toona. Aga võibolla oli see siis ainuõigeotsus, kuna jätkamiseks oli ka fordil raha vaja vms.
aga fordiga oli toona /2004 a. lõpp/ segane seis jah, kahjuks nii ta läks ja võiböelda, et 2005 Fordis oleks ka Märtin/Park'le olnud vist suur šanss MM-ks tulla.
Samas räägitakse siin, et Märtinil endiselt head suhted Fordis...
isiklikult oleksin küll pettunud natuke;)
aga fordiga oli toona /2004 a. lõpp/ segane seis jah, kahjuks nii ta läks ja võiböelda, et 2005 Fordis oleks ka Märtin/Park'le olnud vist suur šanss MM-ks tulla.
Samas räägitakse siin, et Märtinil endiselt head suhted Fordis...
isiklikult oleksin küll pettunud natuke;)
AutoralliSuurSõber