Kogula
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kahjuks ei saanud kohale minna
aga nii palju kui sõbra käest kuulsin oli ERK klassi võitnud Arendi teine oli Ahu ja kolmas Lüüding. M.Karuse oli päris pikalt juhtinud aga kahjuks oli katkestanud käigukasti rikke tõttu. Noortest võitis Mölder enne Vadit ja Tootsi. Järgmisel etapil vasalemmas pidi rallikrossi radadele naasema ka Pohl 

Arvan et rallikross oleks populaarne kui siin ka mõned aktiivsed sõitjad käiks ja oma tegemistest räägiksid. Kuna rallikrossist infot internetis just palju pole siis ka keegi sellest eriti midagi ei tea...Tan kirjutas:Ei hakkanud uut teemat, tegema kuna rallikross pole siin foorumikasutajate seas eriti populaarne, aga küsiks ikkagi, eile toimus Elvas Balti meistrivõistluste etapp autokrossis, kas keegi käis ka kohapeal vaatamas, mis toimus jne??!!
gaas on endiselt laiffi
Miks sa arvad et aktiivsed sõitjad foorumile rohkem hinge sisse puhuksid kui fännid?Erki kirjutas:Arvan et rallikross oleks populaarne kui siin ka mõned aktiivsed sõitjad käiks ja oma tegemistest räägiksid. Kuna rallikrossist infot internetis just palju pole siis ka keegi sellest eriti midagi ei tea...
Mina arvan et see siin on ainult sportrallit kajastav lehekülg (ühtegi muuteemalist artiklit pole ma näinud) ja seega ei kola siin eriti rallikrossihuvilisi.
Ütlen siin ka paar sõna siis sekka. Esilehel on tõepoolest ainult autorallit ja rallisprinti kajastavad lood ja artiklid, kuna see tegijatele endile kõige südamelähedasem ala ning selle vastu ka huvi kõige suurem. Isegi kui väga tahaks, ei jõuaks ikka kahekesi kõike auto- ja motospordiga seonduvat kajastada...proovime pigem ühele asjale keskenduda ning seda võimalikult hästi teha. AGA see ei tähenda, et foorumis ei oleks teretulnud kõikide teiste alade fännide ja osalejate kommentaarid, arvamused, mõtted ja tunded. Oleme teemaderingi võimalikult suure teinud, et kõik saaks midagi ome lemmikalast arvata. Ei loe kedagi eelisseisusesse ega arva, et teiste alade huvilised siin vähem teretulnud oleks. Siit ka kohe minu enda ettepanek...kui keegi tunneb, et sooviks foorumis mõne konkreetse teema moderaator olla ja seal all ka natuke suhtlust elavdada, siis andke mulle teada. Igasugune abi on teretulnud. AITÄH!vaade kirjutas:Miks sa arvad et aktiivsed sõitjad foorumile rohkem hinge sisse puhuksid kui fännid?Erki kirjutas:Arvan et rallikross oleks populaarne kui siin ka mõned aktiivsed sõitjad käiks ja oma tegemistest räägiksid. Kuna rallikrossist infot internetis just palju pole siis ka keegi sellest eriti midagi ei tea...
Mina arvan et see siin on ainult sportrallit kajastav lehekülg (ühtegi muuteemalist artiklit pole ma näinud) ja seega ei kola siin eriti rallikrossihuvilisi.
Annie
Muidugi on foorumis teema olemas ja kõik on teretulnud ja kõik on hästi ja ma ei heida midagi ette.Annie kirjutas:...AGA see ei tähenda, et foorumis ei oleks teretulnud kõikide teiste alade fännide ja osalejate kommentaarid, arvamused, mõtted ja tunded. Oleme teemaderingi võimalikult suure teinud, et kõik saaks midagi ome lemmikalast arvata. Ei loe kedagi eelisseisusesse ega arva, et teiste alade huvilised siin vähem teretulnud oleks... Siit ka kohe minu enda ettepanek...kui keegi tunneb, et sooviks foorumis mõne konkreetse teema moderaator olla ja seal all ka natuke suhtlust elavdada, siis andke mulle teada. Igasugune abi on teretulnud. AITÄH!
Annie
Arvan siiski et sellest ei piisa et moderaator peale panna - kui ikka "forumiste" pole, siis pole ka moderaatoril seal üksi midagi teha. Ja rallikrossi huvilisi ja teemadiskussioone ei tule enne kui pole huvitavaid fänne ligimeelitavaid artikleid.
Võibolla leiate omale kampa ka krossifänni kes hakkaks kirjutama, aga nagu ütlesin - see ei pea olema teie eesmärk, sest seejärel tuleb kohe järgmine tegelane, kes leiab et tema ala ei käsitleta piisavalt.