Moderaator

Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

Saaremaale minek on hetkel küll kindlamast kindlam!!!:):):)
Karl
I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Ja jahh..mindgi huvitab asi samal põhjusel.. ja privasse võib vabalt pannaTan kirjutas:Kuigi startimine on tänaseni veel küsimärgi
Lihtsalt huvitab, küll ma siis sind kaameraga rajaääres jälgin kah
Kas keegi sellest Soe Starletist kahh midagi täpsemalt teab ..et kuda ehitus kulgeb .. ja mis mootoriga see lõpuks siis tuleb ?
Seda olla kuulda, et käigukast pidada pärinema Volvolt ..huvitav kas tagasild ka ?See vana 2** volvo tagasild pidi olema sigakõva asi
Kiddo soon 5000!
I järgu kommentaator

Kiddo soon 5000!
I järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator

See meil rahvarallit ennem sõitis..sellega juhtus Vasaka IMS-l selline lugu..et peale trampat ( kus hüpped olid sellised http://www.auto.ee/igamehe/pildid_2.html ) irdus peaegu selle auto rool .. vahetüki ja rooli vahelised poldid purunesid ..6-st 4 läks vist puruks kui ma õieti mäletan ja loomulikult irdus ka esiklaas .Tan kirjutas:Saaremaa rallil näeb rajal ka sellist autot nagu Vaz 2101. Päris huvitav, minuteada pole sellist marki Ladat juba paar aastat Eesti ralliradadel nähtud, küll aga krossis on neid üpris palju.
III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

VWman kirjutas:See meil rahvarallit ennem sõitis..sellega juhtus Vasaka IMS-l selline lugu..et peale trampat ( kus hüpped olid sellised http://www.auto.ee/igamehe/pildid_2.html ) irdus peaegu selle auto rool .. vahetüki ja rooli vahelised poldid purunesid ..6-st 4 läks vist puruks kui ma õieti mäletan ja loomulikult irdus ka esiklaas .Tan kirjutas:Saaremaa rallil näeb rajal ka sellist autot nagu Vaz 2101. Päris huvitav, minuteada pole sellist marki Ladat juba paar aastat Eesti ralliradadel nähtud, küll aga krossis on neid üpris palju.
No *****, see ei ole normaalne et "tänavasõidu" autodega niimoodi hüpatakse. Kas nt mingi suvaline Nissan Almera, Honda Civic, Mazda 323 või mis iganes peaks sellisele valule vastu, kindlasti mitte. Siit minu arvamus - rahvarallis ja igameherallisprindis tuleks teh.tingimusi ikka veits korrigeerida. Autod mis seal sõidavad hakkavd juba vägisi oma teh.tingimuste poolest ka õigete "rallikate" tingimustele vastama.
OK sorry, see küll Saaremaa rally teema, aga ikkagi kirjutasin, sest ei pea seda rahvarallit ja igamehesprinti enam normaalseks
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

I järgu kommentaator

III järgu kommentaator