Võru talv 14.-15.01
Tallinna ralli 6.-7.05
Viru ralli 17.-18.06
Rally Estonia 15.-16.07
Lõuna-Eesti ralli 19.-20.08
Mulgi ralli 16.-17.09
Saaremaa ralli 07.-08.10
Kui 2011. aastal toimub seitse Eesti meistrivõistluste etappi, läheb meeskonnal hooaja jooksul arvesse N-1 ehk kuus paremat etappi.
Kui 2011. aastal toimub kuus või vähem etappi, lähevad arvesse kõik etapid.
Absoluutarvestuses läheb arvesse N-1 etappi.
>
0
Viimati muutis piibu007, 11 Nov 2010, 15:57, muudetud 1 kord kokku.
Mul on heameel, et Viru ralli on tagasi kalendris ja loodetavasti korraldatakse Tallinna ralli selle aasta Rapla teede põhjal. Siis oleksin eriti rahul
Kui nüüd norida väga tahaks, siis Lõuna-Eesti ralli võiks nime muutuse peale mõtelda. Tavainimesel algab Lõuna Eesti alates Tartust. Näiteks Haanja ralli või Wõro ralli pole pahad nimed. Hetkel on Rally Estoniga ajaliselt ja geograafiliselt kuidagi väga lähestikku. Aga nimi ei riku meest, sealkandis on alati head üritused olnud.
>
0
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
Sel aastal oli Võrumaa Talveralli. Samas kunagi kandis ju Livonia Rally nime.
Aga isiklikult olen harjunud , et kui õeldakse Lõuna Eesti Ralli mõtlen kohe Võru mitte Otepää peale.
tegelt jääb arusaamatuks talveralli mõte, kui meistrikate arvestust pole ja kui tahad talvekate kv osaleda pead ka veel läti sõitma aga kui siis enam talve pole on kogu talveüritus mokas...
allar9944 kirjutas:Talvekatel on meistrikate arvestus ja se läti sõit tuleb enamustele odavam kui mõnele Eesti rallile.
Absoluudi MV arvestuses oleks 7-1 (halvim etapp läheb hooaja tulemustest mahaarvamisele) ja kõigis teistes klassides 6 etappi (kõik
etapid lähevad arvesse).
schalke kirjutas:Kui nüüd norida väga tahaks, siis Lõuna-Eesti ralli võiks nime muutuse peale mõtelda. Tavainimesel algab Lõuna Eesti alates Tartust. Näiteks Haanja ralli või Wõro ralli pole pahad nimed. Hetkel on Rally Estoniga ajaliselt ja geograafiliselt kuidagi väga lähestikku. Aga nimi ei riku meest, sealkandis on alati head üritused olnud.
Kunagi ennemuiste oli see 100 järve ralli Mul vist isegi mingid kulunud / aegunud liimiga kleebud sellest ajast alles