Nii, krt vanduma ajab. Lõpetasin vertsu hooaja Solbergiga. Siis pärast üldpunktitabeli näitamist viskas selle tabeli ette, kus meeskondasi valid. Ma muidugi kohe vajutasin Xi (ta pole enne kordagi seda varjanti mudu ette andnud). Salvestas siis seisu ära ja edasi viskas ette kirja a´la fail on vigane, palun mine mängust välja. No mida!!!!!!!!!!!!!!! Küll ma proovisin igatepidi aga ei midagi. Ei jäänudki muud üle, kui enda karjääri fail ära kustutada. No absoluudselt ei viitsiks uuesti kõiki neid sõite sõita. Oi kui vihale ajas Aga mis teha, eks pean neid kõiki sõite uuesti nühkima hakkama.
Intel Pentium 2 prosega arvuti on. Aga mälu poolest jääb lahjaks jah. Ei pannud algul mängu karbi pealt tähele,et 3 gb on Vista puhul vaja.XP küsib 2 ja Seven 4 gb.Nii,et mälu järgi poodi
Oleks vaja abi rooli, arvuti ja mängu tutvustamiseks. Rooliks on ThrustMaster Ferrari 430. Windowsis näitab et rool töötab korralikult, aga kui mängu sisse minna siis pedaale ära ei tunne ja mängus ei saa roolil nuppe vahetada.
Segane jutt sai aga ühesõnaga tahaks kah mängida aga asi nöögib
irw kirjutasin ennist valesse teemasse...
Vaatan,et see teema on suht vaikseks jäänud...millal siis korraldajad kavatsevad hooaega alustada või tehakse pingelist trenni,et kõiki kalendriga lüüa?
Daa kes see üldse korraldaja on?
Loodan,e t saaks ka kaasa lüüa. Kui keegi selgeks teeb kuidas ma onlines mängida saaks. Kuhugile vaja mingi konto teha vms.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Daa kes see üldse korraldaja on?
Loodan,e t saaks ka kaasa lüüa. Kui keegi selgeks teeb kuidas ma onlines mängida saaks. Kuhugile vaja mingi konto teha vms.
No viimaste aastate RF võistluste korraldajad on ju olnud Krusa ja Heix...ja eelmisel kuul tehti ka natuke juttu,et võistelda...
Aga see online küsimus on küll huvitav jah.