Paide ralli
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- Reactions: 0
Ojapervel on kombeks saanud teistele tagant sisse sõita, kui kohe mööda ei lasta, ka tallinna rallil lükkas ta ühteVFTS-si päris korralikult tagant. Iseenesest võib küll hinge täis ajada, kui oled kiirem ja kohe mööda ei pääse, aga kohe tagant sisse põrutada, pole ka teab mis viisakas. Aga ralli kokkuvõttes oli huvitav ja pingeline, vaatasin mõlema ringid "sõpruse augus" ja need katused toimusid otse silme all.
-
- I järgu kommentaator
aga mis teha kui inimene aru ei saa et jalus on.... mölder jr saan veel aru, tal ralli abc nõrk aga see vfts'i vend dio rallil oli küll liiast
mölderi väljasõitu ma nägin ise pealt, ja ega tal vedas et ta ainult katkise kummiga pääses.
üldiselt oli ralli pealtvaatajatele nata lõbusam kui sõitjatele, esp sõpruse auk
mölderi väljasõitu ma nägin ise pealt, ja ega tal vedas et ta ainult katkise kummiga pääses.
üldiselt oli ralli pealtvaatajatele nata lõbusam kui sõitjatele, esp sõpruse auk
-
Mis aga rallil jubedalt silma hakkas, oli turva töö, külameestel olid vestid seljas, viled kaelas, aga tolku neist õieti polnud, "sõpruse augus" oli vahepeal seis lausa kohutav, kui pärast Linnamäe katust käis igasugu rahvast autot pildistamas, turva vaikis ja vaatas pealt, rahva kisa ajas need inimeseda rajalt ära. Raja sisekurvis pidi 2 autot inimeste sekka sõitma, ka sealt oleks tulnud nad ära ajada, aga ikka turva seisis ja vaatas rallit........
Jah mina loen, palun vabandust, et nii hilja. Üritan tänase päevaga tulemused üles saada. Hullumeelne nädalalõppkihutaja kirjutas:Kas keegi Kaval Antsu punktid ka kokku loeb?
Minult oleks selline ettepanek, et need kellel oli Saluri A-rühma asemel N-rühmas ja Levyatov N-rühma asemel A-rühmas võiks saada kummagi eest ikkagi ühe punkti. Või mis rahvas arvab?