2010 8.okt. new WRC game!
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: panciaterra
[quote = " panciaterra " ] u got already ? [/ quote]
Hi to you too Panci))
I recerved it from the store!! and in the evening i will buy it :D
Hi to you too Panci))
I recerved it from the store!! and in the evening i will buy it :D
-
- algaja kommentaator
-
- algaja kommentaator
first impression
when i download the demo i was so excited to see what im waitin by many years.at the first look the graphic quality was terrible and the feeling whit the wheel also disaster.but like Burns said after some try and setting(very incredible how you can change the response by set the car)i start to enjoy the game,need some trayning but now i think its very funny,and its what we have...the options of the full game looks many and great..we will see.
bye guys and see us soon...online
bye guys and see us soon...online

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
See ei ole küll viisakas aga ma ei saa siia seda linki lisamata jätta.
http://kinozal.tv/details.php?id=679429
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Sinna tulevad vist kõik võimalikud asjad kohe ülesse!!Kolin kirjutas:See ei ole küll viisakas aga ma ei saa siia seda linki lisamata jätta.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- V järgu kommentaator
Re: wrc
[quote = " Burns " ] [quote = " EA Presley " ] If you want to play the new WRC on the first on earth , you must buy it ( here ) from Finland 8 ) ps . Tomorrow is the day of publihing here ! [/ quote]
Mitä asiaa, niin omaisuus on jo saatavissa v ?????????????[/ quote]
Haa, you mean that you have The game.I bought it just ,59.95 euros. My sons are testing it right now))
Maby grafiks is better than in the demo but roads seems to be quite wide!
Mitä asiaa, niin omaisuus on jo saatavissa v ?????????????[/ quote]
Haa, you mean that you have The game.I bought it just ,59.95 euros. My sons are testing it right now))
Maby grafiks is better than in the demo but roads seems to be quite wide!
-
- Kontakt:
Nonii
Mäng on minuarust palju parem kui seda oli demo. Graafika parem, juhitavus ka ja üleüldse ajas emotsioonid lakke
Saab ikka tõsise kaifi kätte
Ilmastiku vahetus on veidi imelik. Näide Prantsusmaalt kus pool katset on kuiv, katse keskel sild ja üle silla sajab lahinal ja tee jummala märg järgmised pool katset
Igaljuhul olen ma väga väga rahul 

-
Rõõm kuulda aga selle jutuga tegid minu olukorra poole raskemaksHeix kirjutas:NoniiMäng on minuarust palju parem kui seda oli demo. Graafika parem, juhitavus ka ja üleüldse ajas emotsioonid lakke
Saab ikka tõsise kaifi kätte
Ilmastiku vahetus on veidi imelik. Näide Prantsusmaalt kus pool katset on kuiv, katse keskel sild ja üle silla sajab lahinal ja tee jummala märg järgmised pool katset
Igaljuhul olen ma väga väga rahul

Diagnoos- Rallisõltlane
Nii
Nii,ka minul mäng käes,esmased muljed on päris head,kuigi graafika on ausalt alla igasugust arvestust,nagu ps2:D Auto juhitavus on alguses vähemalt mul harjumatu,aga selle saab selgeks,põnevust jagub küll küllaga seda mängides 

-
- Moderaator
- Kontakt:
Mäng käes ja nats isegi karjääri sõidetud. Muljed seni väga positiivsed. Juhitavus ja Graafika on oluliselt paremad kui seda oli demo-s. Mõnel katsel on pilt kuidagi liiga tume. Aga elab üle. Mina olen esialgu küll väga rahul selle mänguga.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Leveleid on kokku 10. Aga alguses jah eri maade katsed ühe ja kahe kaupa siis tulevad rallid kahe katselised. Ciis mini champ kaks rallit kumbalgi kaks katset. Aga kogu aeg on ülessanded ja eesmärgid mida on vaja täita, et pappi saada. Pappiga saad sponsoreid ja uusi masinaid osta. Ning ka neid ostetud masinaid tuunida Sedasi majandades jõuad JWRC ja siis edasi PWRC siis SWRC ja lõpuks WRC. Ma lõpetasin kolmanda leveli. Rohkem ei viitsinud, Ostsin endale Honda Civic typ-R R3-me. Homme lammutan edasi.
-
- IV järgu kommentaator
Ma panin ka tähele, et kohati oli liiga tume, eriti hispaania rallid. Tuleb võimalikust kohast lihtsalt brightnessi või gammat juurde keerata.
Fiesta R2, mida saab career modes ei liigu üldse edasi
Isegi Clio R3 ei olnud nii hea kui oleks oodanud, aga Type-R R3 on päris mõnus. Klaveriga mängides on väga hullult alajuhitavust, pean seadeid õppima ja sõitu harjutama.
Üks asi, mida veel tähele panin on see, et cockpiti nn. kellad on kõigil samad. Ainuke asi, mis muutub on armatuuri kuju. See tundub natuke veider, aga pole kõige tähtsam asi seal mängus.
Fiesta R2, mida saab career modes ei liigu üldse edasi

Isegi Clio R3 ei olnud nii hea kui oleks oodanud, aga Type-R R3 on päris mõnus. Klaveriga mängides on väga hullult alajuhitavust, pean seadeid õppima ja sõitu harjutama.
Üks asi, mida veel tähele panin on see, et cockpiti nn. kellad on kõigil samad. Ainuke asi, mis muutub on armatuuri kuju. See tundub natuke veider, aga pole kõige tähtsam asi seal mängus.
RALLI ART 
HONDA RACING

HONDA RACING

Hee
See mäng muutub mulle aina nauditavamaks,isegi graafika sain paremaks, see oli ainus asi mis tibake häiris. Natuke ka riikidest... Olen proovinud siiamaani Portugali,Jordaaniat,Hispaaniat,Prantsusmaad,Rootsit ja Uus-Meremaad,ja need kõik on väga kihvtid,teed ei ole midagi väga laiad,Rootsis kohati vallide vahel isegi liiga kitsas.Aga jah,see mäng nõuab väga palju keskendumist,sest tegu on väga raske mänguga,mina alustasin Championshipi keskmise raskusastmega ja peale esimest Rootsi rallit loobusin,sest lihtsalt ei suutnud ühtegi katset ilma vigadeta läbida. Okei,harjutamine teeb meistriks !