Ma natuke nüüd argumenteerin ka oma seisukohti, ärge risti lööge:MM kirjutas:Sohi tegemisega void voita ja olla kova mees, aga tegelikus on karm.
Yhel hetkel enam loikama ei pääse , mis siis saab?
Asi on pohimottes ja niin on kogu elu !
On hea , et asjast räägitakse, kyll see paremaks muudab Eesti rallimaailma
- sohki teed sa siis, kui sa teadlikult suudad ehitada oma auto nii, et see ei vasta nõuetele, kuid suudad teh kom-i eest seda varjata. sohki teed sa siis, kui teiste konkurentide jalgealust õõnestad. sohi tegemine on minu arvates natuke teine asi. aga see on puhtalt minu arvamus.
- kui ühel hetkel enam lõikama ei pääse, siis sõidad mööda teed, kogu lugu

- asi on põhimõttes, täitsa õigus. aga ka see on põhimõte, et rallivõit on tähtsam, kui miski muu.
- kõik mõistlik jutt, mis siin foorumis räägitakse muudab nii pealtvaatajaid, kui ka võistlejaid paremaks
Lisaks üks väike jutuke veel nimelt sohitegemisest ja konkurendile kärukeeramisest.
Saaremaa ralli aasta 200x. Murakas oli igatahes Corolla WRC-ga ja oli ka Schie Corolla WRC-ga. Kui viimasel Undval Margusel vist rehv purunes või midagi muud ja oli näha, et puhta sõiduga enam Schiest jagu ei saa, siis eestpoolt startijana loopis ta lihtsalt sõidujoone Schiele igasugust kruusa ja muud sodi täis. Ühesõnaga võttis teest ja kuni 2 meetrit tee äärest nii palju võtta kui andis. Meie olime kuskil keskel kiviaedade vahel (kus Remmelg mõned aastat hiljem pealtvaatajatesse põrutas) ja seal oli ikka nii et ohohoo, nagu tagaveolisega sõidaks rallit, s*tta ja p*ska ja muud sodi lendas ja sõidujoonest polnud enam halli haisu ka alles. Kas see on ka sohitegemine?

Igatahes. Kisub OffTopicuks