Hetke graafika küll mitte midagi erilist pole ja katse tunduvad ka videode järgi enamuses flat-out olevat. Kui eelnevalt on olnud juttu Himose katsest, siis olles seda katset käinud vaatamas kolmel aastal, siis seal on ikka paar päris raju hüpet.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
treik kirjutas:Ma väga loodan, et need videod mis Burns pani on sõidetud kõiksugu juhtimist hõlbustavate abidega ja auto oli sätitud purunematuks, kui see nii ei olnuda, no siis ma ühinen eelmiste postitajatega ja see mäng saab olema järjekordne suur pettumus.
PS. RBR-i taolist uut mängu ei tule enam mitte kunagi, kuna tegemist ei ole massidele sõidetava mänguga.
Täitsa sinuga ühel nõul. Õnneks saab enne demot proovida ja siis näeb, mis puust mäng on.
Tunne jääb, et need kaks viimast videod on abid maas ja eelmistel on peal. Sest selle venna auto ei taha kuidagi otse seista ja 60-70 pealt paneb matsu on ratas ja külg kollane. Nii, et lootust on ehk.
http://www.youtube.com/user/TeamVVV Tuli ka Uus-Meremaa ralli 3 katset. Hmm ma isegi enam ei ütleks ühtegi halba sõna selle mängu kohta,enne kui ma ise seda proovinud ei ole.Aga Uus-Meremaa katsed kuidagi lühikesed.
Mäng paistab suht raske. hispaania 1 katsel vend stardib ja sõidab suuremate vigadeta esimesse ajavõtupunkti ja kaotab üle 4s. Külg läks ette ja sellest ka see kaotus... see vähemalt hea, et esikohale tuleb rabeleda pale higis