Rallihooaeg 2010
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Seal kalendris september täitsa tühi ju: http://k2club.pri.ee//infusions/aw_ecal ... &m=3&cat=1allar9944 kirjutas:Ma Oti fännklubikodulehelt vaatsin, et Mulgi rally oli tal kalendris sees.
Samas se ühegi teise rallyga kokku ka ei lange ja kui raha kokku saab siis ta võib ju osaleda??? või mis?
-
- Rallifoorum 24/7
http://www.rally.ee/?a=a009&b=8298
Paneme järgmise hooaja teemaga siin edasi?
Mis arvate järgmisest aastast?
1. Võrumaa Talv (14.-16.01),
2. Tallinn (6.-7.05),
3. Viru (16.-18.06),
4. Lõuna-Eesti (01.-02.07),
5. Estonia (15.-16.07),
6. Rapla (19.-20.08 ),
7. Mulgi (16.-17.09),
8. Saaremaa (7.-8.10).
EAL tahab 6 rallit EMV etappina seega peaks kaks välja jääma.
Mina muidugi ei võtaks ühtegi ära, aga kui peaks siis Tallinna ralli ja Eesti ralli.
Mida teie arvate?
Paneme järgmise hooaja teemaga siin edasi?
Mis arvate järgmisest aastast?
1. Võrumaa Talv (14.-16.01),
2. Tallinn (6.-7.05),
3. Viru (16.-18.06),
4. Lõuna-Eesti (01.-02.07),
5. Estonia (15.-16.07),
6. Rapla (19.-20.08 ),
7. Mulgi (16.-17.09),
8. Saaremaa (7.-8.10).
EAL tahab 6 rallit EMV etappina seega peaks kaks välja jääma.
Mina muidugi ei võtaks ühtegi ära, aga kui peaks siis Tallinna ralli ja Eesti ralli.
Mida teie arvate?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Väga nõus sinuga, kui võrrelda neid kahte rallit, siis Rapla paistis ikka tunduvalt paremini silma. Mina, kui rallisõber, ootan igatahes järgmise aasta Rapla rallitjann kirjutas:Ma ütleks ,et võrreldes Tallinna ralliga paistis Rapla ralli silma ülikorralike teedega. Kogu ralli peale mäletaks ainult ühte kohta kuhu tekkis pommi auk. Väga sõidetavad teed olid. Ütleks isegi ,et autosõbralikud.

Mina sooviks Võrumaa talve, siis Viru siis L-E ja Estonia ning Rapla ja Saaremaa. Aga jah, Rally Estonia või L-E - üks neist jääb ära ning kaldun arvama, et see on L-E. Kuna kahte rallit Võru ümbruses ei usu et tehakse (talverallit silmas pidades). Mitte et Tallinnal ja Mulgil midagi viga oleks, aga usun, et nii sõitjatele kui ka pealtvaatajatele meeldiks Lõuna-Eesti künklikud ning käänulised teed rohkem. 

-
- II järgu kommentaator
- Kontakt:
ma jätaks täna kalendrisse:
Võru talveralli (loodetavasti rohke lumega)
Tallinna ralli (teeks selle hoopis Rapla ja Paide teedel. nagunii on täna Tallinna ralli suhteliselt kodutu loom)
Viru ralli
Lõuna-Eesti ralli (suva, kas siis suurena või väiksena, aga meie mäed peavad rallikavas olema).
Viljandi ralli
Saaremaa ralli
Tallinna ralli kaitseks ütlen seda, et sellel on nimi, mis müüb.
Võru talveralli (loodetavasti rohke lumega)
Tallinna ralli (teeks selle hoopis Rapla ja Paide teedel. nagunii on täna Tallinna ralli suhteliselt kodutu loom)
Viru ralli
Lõuna-Eesti ralli (suva, kas siis suurena või väiksena, aga meie mäed peavad rallikavas olema).
Viljandi ralli
Saaremaa ralli
Tallinna ralli kaitseks ütlen seda, et sellel on nimi, mis müüb.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- II järgu kommentaator
Sel juhul vajab Tallinna ralli uut korraldajat. Nii palju kui mina aru saanud olen, on korraldaja jamad jne selle ralli kodutuks loomaks teinudki. Samas võib ka põhjus selles olla, et noorterallil on ainult 20 autot, EMV etapil ja eriti Tallinnas, vähemalt 80 autot. Inimesed on tõrksad selles suhtes. Kõik see minu arvamus.
-
- II järgu kommentaator
Viru ralli seaks kahtluse alla(minu kahtlus) kuna korraldaja Hr.Ots läks EAL-iga sel aastal riidu veidi ja ei saanud korraldusluba.Kas nüüd saadakse jalg jälle ukse vahele on iseasi või on vahepeal ära lepitud. Ja veel-vana klassikaline seitse rallit(talve-,Tallinna,Viru,L-Eesti,Paide,Viljandi ja Saaremaa ralli) võiks tagasi tulla.