dirt1 mulle ka ei meeldinud, aga minu meelest oli dirt2 isegi nauditav. see oli vähemalt on graafilisuse poolest reaalne, mida rbr ju ei ole, või no õigemini ei ole enam kaasaaegne. tolle aja kohta olid tsemendist põõsad kõvasõna.
ja allarile: mingis videos ma küll nägin, kuidas henning solbergi auto lendas samamoodi, nagu novikovi oma eelmise aasta soome rallil
Kolin kirjutas:Minu ostukorvi läheb see mäng kolmel põhjusel.
1) Ametlik WRC mäng kogu oma staffiga
2) Esimene selle sarjas mis on tehtud ka PC-le
3) Võimalus karjääri mängida.
Minagi ostan selle mängu ikkagi ja just samadel põhjustel.
Lithium kirjutas:Kui ikka vastu seina sõidad lõpeb auto päris kiirelt ära. Mul lõpeb isegi sirgete peal mootor ära, missest et auto on 100% korras
Tuleb siis sedasi sõita, et matu ei pane.
Ma arva, et selles vodeos oli dmage aste madal. Uuel mängul pdid olema 32 damage varianti. Aga ennem ei saa seda teada kui demo väljas või siis kogu mäng käes ja proovitud. Kindlasti on sellel juhitavus parem kui kogu Colini sarja mängudel kokku.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Minu arust nüüd sellist spekulatsiooni siin videode arvelt teha on suht mõttetu, et kui realistlik mäng on või siis tuleks rohkem analüüsida.
See vend kes sõidab, ei ole just kõige osavam vend.. 3 käiguga lauged kurvid.... wtf.... pea igas kurvis oli näha ülepidurdamist, sest kogu aeg oli nina sisekurvi seinas. kõdistas rohkem selle raja läbi. Kogu aeg ainult kaas maas, kässerit ei oskand maha pöördel kasutada.. Oletada võib, et kuna ta tahtis kogu rada ühe videoga näidata siis olid tal abid peal ja damage maas... ... paistab olevat samasugune sõitja nagu see Saksamaa katse vend....Sest auto ei laberdan , ega midagi.