SAAREMAA RALLY 2010
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
TeeTCiLL kirjutas:kysiksin veel kord on kellegil teada palju autosid starti lastakse ja kuskilt on ka selline info et kas tänak tuleb saaremaale wrc autoga ja kaur sõidab seal tänaku subaruga?
31.august avaldatakse juhend, ju sa suudad nii kaua oodata,ma ei sa aru,et mis sellest,et kui mitu autot starti lubatakse ??
eks ta selle grossi teise subsikuga tuleb..vähemalt ma loodan..
Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- I järgu kommentaator
parimat üllatust ei sa ärgates olla,kui lööd läppari lahti ja sealt pm kargab sulle kohe ette uudis,et Östberg + norra N rühma parim paar stardis..tundub ulme,aga,kui juba ametlik teade siis mis siin muud ütelda..et tõotab tulla vääriline vastane mad-crocile rallile ,mis sest et 2 päevane (H)
krt pidid nad nii vara selle ametlikult välja ütlema,nüüd hakkad ühe rohkem päevi lugema ja nihelema,et saaks juba Östbergi oma kodu akna alt mõõda sõitmas näha
või nomh ma loodan,et Hr.Aarne Brokmann vähemalt linnakatse pargi osa on enamvähem samaks jätnud,siis näen autosid oma koduaknast..
krt pidid nad nii vara selle ametlikult välja ütlema,nüüd hakkad ühe rohkem päevi lugema ja nihelema,et saaks juba Östbergi oma kodu akna alt mõõda sõitmas näha

või nomh ma loodan,et Hr.Aarne Brokmann vähemalt linnakatse pargi osa on enamvähem samaks jätnud,siis näen autosid oma koduaknast..

Poola kivi on Eesti rallifänni jaoks sõimusõna
M.Kiiver
M.Kiiver