Mulgi ralli tuleb siiski taas
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Talve ralli ja Tallinna ralli vahel on peaegu võimatu midagi korraldada, sest teed ei kannataks seda.Lithium kirjutas:Jube suur tühik? Minu meelest Talve ralli ja Tallinna ralli vahe on jube suur.mitsupitsu kirjutas:Tõesti positiivne uudis kuna oleks jube suur tühik enne saart vahele jäänud! Ja loodan,et need sponsid ka leitakse.
Talve ralli ja Tallinna ralli vahel on peaegu võimatu midagi korraldada, sest teed ei kannataks seda.Lithium kirjutas:Jube suur tühik? Minu meelest Talve ralli ja Tallinna ralli vahe on jube suur.mitsupitsu kirjutas:Tõesti positiivne uudis kuna oleks jube suur tühik enne saart vahele jäänud! Ja loodan,et need sponsid ka leitakse.
Sõitsin ise ka eelmisel aastal pärast enamus katseid üle. Polnud neil häda miskit. Mõni koht oli pisut rööpas ja kivid välja aga muidu teed, nagu teed ikka peale üht korralikku rallit. Arvestades ka seda, et eelmine aasta oli enne rallit hullult vihmane ja isegi vist üks katse jäi liigse veetõttu ära, siis pole imestada, et mõned teed pehmeks läksid. Seeaasta paistab asi veel üsna kuiv olema ja eks näis mis ilm toob.Prommi kirjutas:Talve ralli ja Tallinna ralli vahel on peaegu võimatu midagi korraldada, sest teed ei kannataks seda.Lithium kirjutas:Jube suur tühik? Minu meelest Talve ralli ja Tallinna ralli vahe on jube suur.mitsupitsu kirjutas:Tõesti positiivne uudis kuna oleks jube suur tühik enne saart vahele jäänud! Ja loodan,et need sponsid ka leitakse.
Vaadake kasvõi selle aasta Lõuna-Eesti teid. Läksin viimasele katsele peale siis kui tolle keskmist osa oli kolm korda juba sõidetud ja tee oli nii hea, et kohati pidi lausa kaardilt vaatama, et kuhu siis nüüd vaja pöörata (tavaliselt paned ikka mööda rööpaid). Kõik tänu kuivale

Ralli! Ja kõik muu ununeb...