Ei tea jah. See N14 on ikka väga aeglane. Esimest korda isutsin selle auto rooli, poleks uskunud, et selline traktor on. Vähemalt sai läbi sõidetud. Järgmine kord vist millegi muuga.
Sai ka peal käidud siis..kõik katsed olid kombes ja nauditavad,aegadega võis igati rahule jääda.Kuna USA katsed kuuluvad mu lemmikute hulka siis läksin kindla võidumõttega ka rajale Vaatasin et teistele eriti need katsed ei istu,lõpus oli päris vähe sõitjaid alles.
Poole turna ajal tuli äike ja viis interneti ära. Siis proovisin täna rallit jätkata, kuid kuna tuunisin setupis rooli nurka maha, siis ütles et vale setup jne. Et tuleb vist katkestada
kuu aega polnud rooli puutunud ja läksin kohe kylmalt peale. klassi võitjale hetkel kogunes kaotust pea poolteist minti aga seal sees oli nii c4h , 3 katust , mitmed puud ja spinnid niiet polegi väga hull.
svs89 kirjutas:Viimane katse on paljulubav... viskab alati poole katse pealt mängust välja.
Esitasin reseti: Arvuti tegi viimasel katsel restardi nagu ma mitu päeva varem foorumis kirjutasin, minu vastu poleks see aus... võtaks kohe katse alguses retire ja +120 sekundit. aitäh.
Kohe esimesel katsel jäi auto ja puu vahele aint vihikulehe suurune vahe ja peale seda sõit kohe üldse enam ei sujunud. SS6-l lõikasin sisekurvi umbes ratta jagu ja seal sattus kivi olema, mootor kottis ja isu läinud. See kord siis nii. Inglismaal läks normaalselt, Jaapan ja Soome jäis vahele, polnud aega ja nüüd USA-st ka 0 punkti. Järgmine peaks siis Prantsusmaa asfalt olema, mis mulle üldse ei meeldi, kruiisin läbi ja siis Austraalia.
alk kirjutas:Sai mäng uuesti installitud,aga P207 miskipärast pluginas tööle ei hakka.Palun luba klassisiseselt automarki muuta...sõidaks siis Fiestaga kui tohib.
Kõikidele S2000 autodele tehti uus füüsika. selle saab tsehhi lehelt alla tõmmata
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi