nende kümne noore seast paistab tänak küll esile. ma pole põhjalikult seda mini asja uurinud, aga kui mitu autot nad välja panna kavatsevad? kui kolm, siis on tänakul lootust, sest on ju tehtud juttu ka grönholmist ja richardsi sõnutsi on ühte autosse ka britti vaja. seega, kui kolmandat autot ei ole, siis jääb "järelkasvu" kaasamine ära.
Ma arvan ,et tanakul kul hea ei ole Mini kallale minna ,sest parem loota kuhugile mojale ja tulemusi teha. Kui niisama lihtsalt pooltel rallidel testi soita.
Ma ka arvan, et se talle just parim varjant ei ole kuna kui Maailmameistriks saada tahad siis peab kohe heasse tiimi saama, aga samas Mini on parem kui mitte midagi, sest hetkel vast pole kuskil juttu olnud mis Otist tuleval hooajal saab
peamine on praegu, et ta pärast tasuta hooaega wrc-s ei jääks ulapeale. ma mõtlen, et eks ta eestikatel saaks nii või naa osaleda, aga jah, maailmameistriks nii ei tulda. kui ta saaks mm-rallisse, oleks super, kui mõnda muude, kas siis irc või mingisse kohaliku meistrikasse oleks tore. temal ju seda suurt rahakotti võtta pole ja jääb vaid üle loota, et keegi tahab kiiret ja toredat saarlast oma meeskonnas näha.
@Kolin: kui sinu jutt oleks sulatõsi, siis ma suples võiks juba. hoiame pöidlaid.
Seda S2000 juttu olen ise ka kuulnud, aga ega se ka 100% kindel ei ole.
Aga kui Ott tahab Maailmameistriks saada siis ta peab vast SWRCs osalema, sest siis saab nende rallydega rohkem tuttavaks mis seal maailmas on + Jääb rohkem tiimibossidele silma.
Aga võiks ju Oti fondi teha, kuhu igaüks kes soovib saab raha annetada
allar9944 kirjutas:Seda S2000 juttu olen ise ka kuulnud, aga ega se ka 100% kindel ei ole.
Aga kui Ott tahab Maailmameistriks saada siis ta peab vast SWRCs osalema, sest siis saab nende rallydega rohkem tuttavaks mis seal maailmas on + Jääb rohkem tiimibossidele silma.
Aga võiks ju Oti fondi teha, kuhu igaüks kes soovib saab raha annetada
...ja siis kui Ott hakkab korralikku palka saama, saab näiteks 5kordselt tagasi:)
WRC09 kirjutas:Ma arvan ,et tanakul kul hea ei ole Mini kallale minna ,sest parem loota kuhugile mojale ja tulemusi teha. Kui niisama lihtsalt pooltel rallidel testi soita.
Loota mingile paremale kohale antud hetkel oleks puhas lollus. Olla üks väheseid sõitjaid kes WRC's palka saavad, kes seda ei tahaks hetkel?
See mudel 9-1 (või 9-2) on erinevate netiallikate alusel Spykeril kavas tootmisse viia kõige varemalt 2013. Pilte sest muidugi ka pole, vaid väga erinevaid ideekavandeid. Tegu umbes VW Golfi klassi väikeautoga.
muhk kirjutas:nende kümne noore seast paistab tänak küll esile. ma pole põhjalikult seda mini asja uurinud, aga kui mitu autot nad välja panna kavatsevad? kui kolm, siis on tänakul lootust, sest on ju tehtud juttu ka grönholmist ja richardsi sõnutsi on ühte autosse ka britti vaja. seega, kui kolmandat autot ei ole, siis jääb "järelkasvu" kaasamine ära.
Minu arusaamist mööda saab üheks Mini sõitjaks Östberg, kes on juba Prodrive'ga omajagu koostööd teinud Subaruga sõites.