2010 8.okt. new WRC game!
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Karjäär mode on küll jutu järgi suht kõva argument. Tuleb ikka Junnudest alustada ja kõik etappid läbi käia ennem kui WRC rooli saad.Burns kirjutas:http://www.eurogamer.net/articles/wrc-hands-on?page=1
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Arvan, et Kolin mõtles Career Mode´i!! Oehhh...krt annab oodata sinna oktoobrinimuhk kirjutas:no pmst saab ka kohe alguses vertsude rooli:või mõtlesid sa career mode'i just?Artiklist kirjutas:...There will, of course, be a quick play mode that allows you to try their cars right off the bat...

Diagnoos- Rallisõltlane
-
Mina oleksin käsi tulema, andke ainult kuupäevKolin kirjutas:Jah ma pidasin silmas seda Caree mode.
Muidu saad jah ka kohe WRC-ga kimada ja champi sõita.
Oleks juba oktoober. Ajaks pundi kokku ja teeks ühe WRC-u õhtu

Diagnoos- Rallisõltlane
-
No lühidalt- alustad enda meeskonnaga JWRC sarjas ja sealt liikud piisavalt häid tulemusi näidates järgmistesse klassidess kuni lõpuks ootad pakkumist WRC meeskondadelt, et seal siis sõita. See nüüd lühidaltallar9944 kirjutas:Mis se career mode endast täpsemalt kujutab (sry ei viitsi lugeda)
Ma arvan, et päris selline ei tule millest ma unistanud olen

Diagnoos- Rallisõltlane
Aga kuna WRCs meeskondi vähe, siis pead omama ka suurt rahakottiBurns kirjutas:No lühidalt- alustad enda meeskonnaga JWRC sarjas ja sealt liikud piisavalt häid tulemusi näidates järgmistesse klassidess kuni lõpuks ootad pakkumist WRC meeskondadelt, et seal siis sõita. See nüüd lühidaltallar9944 kirjutas:Mis se career mode endast täpsemalt kujutab (sry ei viitsi lugeda)

"Come on, you can see more than that"
-
Frank kirjutas:Aga kuna WRCs meeskondi vähe, siis pead omama ka suurt rahakottiBurns kirjutas:No lühidalt- alustad enda meeskonnaga JWRC sarjas ja sealt liikud piisavalt häid tulemusi näidates järgmistesse klassidess kuni lõpuks ootad pakkumist WRC meeskondadelt, et seal siis sõita. See nüüd lühidaltallar9944 kirjutas:Mis se career mode endast täpsemalt kujutab (sry ei viitsi lugeda)

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- I järgu kommentaator
Need mode-id ja career-id võivad olla kõik põnevad, kuid kui mängu füüsika on igav ehk siis juhitavus väga ebareaalne, siis on mäng ikkagi mage. Loodan väga, et tuleb RBR-i sarnane mäng. See on üldse väga imelik, et ei ole tehtud sama hea füüsikaga mängu. Sellest on möödas juba 6-7 aastat, terve igavik it-tehnoloogia jaoks. Kas selles võib olla midagi põhimõttelist, et "liiga raske" mängida? See, et see liiga kallis oleks, ei usu, sest RBR oli omal ajal mitu korda odavam mängu kui teised rallimängud. Minule on see teema jäänud igal juhul müstikaks.
-
Sama siin, alguses mängisin seda puldiga ja no kuradi raske (kuigi lõpuks hakkas juba looma). Siis läksin roolile üle ja hoopis teine tera. Muidugi, kui mõni sõber külla tuleb ja midagi mängida tahab siis tüdinevad RBR´st pea kohe, kuna ei viitsi igal kurvil välja panna. Aga harjutamise asi ju (mõne erandigaReikoh kirjutas:Ma tean umbes kahe käe sõrmede kogus enda tuttavaid kes RBRi ei mängi, et liiga raske on. Seda just klaviatuuriga mängides. Paljud ei viitsi rooliga mässata. Simu mängude austajate hulk on ikkagi vist liiga väike , et see ära tasuks.

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- III järgu kommentaator
Eks ta ole jah selline, et ikka rada läbida peab tükk aega harjutama. Aga noh paljud meist kohe esimesel korral wrc roolis raja konkurentsi võimeliselt ja puhtalt lõpetaksidBurns kirjutas:Sama siin, alguses mängisin seda puldiga ja no kuradi raske (kuigi lõpuks hakkas juba looma). Siis läksin roolile üle ja hoopis teine tera. Muidugi, kui mõni sõber külla tuleb ja midagi mängida tahab siis tüdinevad RBR´st pea kohe, kuna ei viitsi igal kurvil välja panna. Aga harjutamise asi ju (mõne erandigaReikoh kirjutas:Ma tean umbes kahe käe sõrmede kogus enda tuttavaid kes RBRi ei mängi, et liiga raske on. Seda just klaviatuuriga mängides. Paljud ei viitsi rooliga mässata. Simu mängude austajate hulk on ikkagi vist liiga väike , et see ära tasuks.) ja teised mängud tunduvad ikka vääääga "magedad". Muidugi oleks tore, kui tehakse RBR sarnane juhitavus...Will see...