Ma seal küll videot ei näe.Kenny kirjutas:http://www.mediasport.cz/rally-cz/video ... op_01.html
Martin Prokopi onboard SS1
International Mad Croc Rally Estonia
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Tegelt mõtlesin seda videot, et seda ma ei näe:DKenny kirjutas:http://www.mediasport.cz/rally-cz/video ... op_01.html
Martin Prokopi onboard SS1
-
- I järgu kommentaator
Miskit ametlikku linki ka Sul pakkuda on?allar9944 kirjutas:Paarposti ennem kirjutasin, et Kolmeks aastaks on plaanitud, seega 2011 ja 2012 on kindlasti ja sealt edasi on lahtine.-timtim kirjutas:head seda vido vaatata.iga kurv või sirge peal on rahvast.
Aga on kuulnud keegi kas on järgmine aasta plaanis uuest seda rallit teha ?
-
- I järgu kommentaator
Sama siin. Väga ilus oliKiiver kirjutas:Suured tänud asjalikele rallisõpradele, kes raja ääres olid. Nagu kuulda oli, ei olnud publikuga suuri muresid. Ju siis põmmpead jäid Õllesummerile jaurama.

Ainus väike aps mis jäi pisut kripeldama oli SS7. Peale Erri matsu ütlesid turvad, et katse läbi, kiirabi rajal. Minu punktis lubasid nad rahulikult autoga üle raja sõita ja kui peaaegu kõik olid juba läinud (jäin niisama katseserval auto pagasiruumist lapse kadunud päikseprille kaevama), hakkas äkki hirmus vilekoor pihta ja katse läks edasi

Turvad igatahes vähemalt väga kiirelt reageerisid sellele, et kiired autod jälle rajal, see oli muidugi ülimalt positiivne

Ralli! Ja kõik muu ununeb...
-
AS kirjutas:Ralli oli väga hea, ei kohanud küll kuskil laaberavaid inimesi. Väga positiivne suhtumine ja ka prügi tundus, et oli igal pool vähem maas!
omalt poolt pean kahjuks lisama et paha on vaadata palju seda prügi maha jääeti ja seda isegi ralliga seotud noorsportlaste poolt.
Ja kolmandal katsel oli turva nii täis et vaevu seisis püsti.
Päris suur osa katsetest lookles ka viljapõldude vahel.
Ma kardan küll , et pahased talumehed ei taha oma kanti äkki enam rallit.
Mingid aastad tagasi oli ju mõnedes kohtades põldude ette need oraanžid võrgud tõmmatud. Mõnes kohas oleks võinud nüüdki olla. Aga no eks see ole jälle mingi nuts eelarvele juures vist.
Ega purjus rallifänni ei huvita ju mingi viljapõld - ta astub ikka naglalt nisule pähe.
Pea asi ,et talumehed järgmine aasta jälle vikatite ja saagidega tule ähvardama nagu Tallinnas.
Ma kardan küll , et pahased talumehed ei taha oma kanti äkki enam rallit.
Mingid aastad tagasi oli ju mõnedes kohtades põldude ette need oraanžid võrgud tõmmatud. Mõnes kohas oleks võinud nüüdki olla. Aga no eks see ole jälle mingi nuts eelarvele juures vist.
Ega purjus rallifänni ei huvita ju mingi viljapõld - ta astub ikka naglalt nisule pähe.
Pea asi ,et talumehed järgmine aasta jälle vikatite ja saagidega tule ähvardama nagu Tallinnas.
Kui sa mõtled mahapöördes toimetanud vanameest, siis ma ei usu, et ta täis oli. Püsti ei tahtnud ta püsida seetõttu, et oli jala väga valusasti välja väänanud(liigesest välja).Evo kirjutas:
Ja kolmandal katsel oli turva nii täis et vaevu seisis püsti.
SS5-l olnud turvad vajaks aga küll koolitust- ohutus kohas rallit jälginud rahvast kamandati lindist meetri kaugusel, samas kui ohtlikus ja väga ohtlikus kohas viibinud rahvale ei öeldud sõnakestki. Peale Sinijärve crashi näidati küll 30-meetri kauguselt käega, kuid kes seda kuulda võtab... Mina olen seisukohal, et Toomingu väljasõidu põhjustas just rajapeale roninud ja seal vehkinud rahvas(või oli see turva), kes ei lasknud Toomingul kurvi seest võtta. Seda kurvi ei ole võimalik vasakult võtta, kuna seal veab niigi tugevalt välja ja perve otsa.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Mina ei jäänud üldse rahule lätlaste estitlusega rallilt. Oinad parkisid ennast keset teed ära(ss6) ja siis oli muidugi vaja ju hakata peale esimest läbimist katset vahetama. Aga kuna nad parkisid keset teed, siis olid ka ülejäänud paar soomlast ja eestlast keset teed auto jätnud, arvates et sealt kuhugi ei liiguta. Aga võta näpust, lätlastel oli vaja minema ronida ikka ja kust mujalt kui läbi viljapõllu!
Mingi securitase vend ei saanud nendega hakkama ja siis kutsuti 3 turvat veel appi. Julm möll käis aga siiski turvad suutsid situatsiooni lahendada ja lätlased tagurdasid ennast minema.
Mingi securitase vend ei saanud nendega hakkama ja siis kutsuti 3 turvat veel appi. Julm möll käis aga siiski turvad suutsid situatsiooni lahendada ja lätlased tagurdasid ennast minema.