allar9944 kirjutas:Heldur Kui sa aru ei saanud siis 5-6 on kindlat stardis ja kui kõik sujub siis kümmekond WRC-d
Ise olen mõtlenud, et Märtin, Gross, Hiltunen, Kopra, Koskelo, Arolainen on need 6
vb se hispaania tüüp kelle nimi mulle kohe meelde ei tule on ka stardis.
Claudio Aldecoa
>
0
#4 Jari-Matti Latvala Miikka Anttila Ford Fiesta RS WRC
Lepime kokku,et selliseid nö WRC turiste nagu seda hispaanlane on,kes sõidab 2-3'ndas kümnes,ikka päris wrc sõitjaks ei nimeta.....aga Vasaraudzis'e osalemise alla mõtlesin ka seda,et wrc'd võiks olla vähe uuemad või vähemalt kestvamad,mitte et peale esimest päeva oleks pooled kadunud!!!
No mitte ainult WRC'd ei võiks olla kestvad vaid ikka enamus autosid võiks olla kestvaid, sest mida seal lõpus siis ikka vaadata on kui pole sõitjaid enam eriti
pull vana, eriti eredalt meeles tallinn ralli 2009, kui tüüp ei saanud esimesele katselegi õieti, kohe suretas välja kolm korda. turistide koha pealt kriips peale. rõhuge kvaliteeti mitte kvantiteeti
Lätis ja Leedus peaks neid WRC masinaid veel olema? Üks Skoda Fabia ja Citroen Xsara WRC on seal ju figureerinud. Ei tea, kas need seisavadki ainult kuuuri all või sõidavad ka ikka?
ma arvan, et ennustamine on üks kuramuse tänamatu töö. ise loodan, et kes wrc rooli istub, pakuks ka konkurentsi teistele, mitte poleks lihtsalt statistika rallil
ma ei tea asjast eriti midagi, aga mul on jäänud mulje, et märtin söidab selle vertsuga, millega gross söitnud. mis grossile antakse?
Hr. "Muhk" ju kirjutas ennem et Gross ja Märtin sõidavad mõlemad focus wrc 03 -ega ja Märtini auto pidavat olema samades värvides nagu kunagi oli ,kui ta fordiga MM -rallisi sõitis.
Kui Märtin peaks Grossi focusega sõitma, siis ilmselt ta rallit ei lõpetaks, kuna nagu ta isegi öelnud on, on ta selle autoga kõik 2 või 3 korda raja äärde jäänud.
matu kirjutas:postimehe artiklist lugesin küll nii välja et märtin autot rentima ei pea kuna auto tiimis olemas aga see on ju pahv...
justnimelt, see on pahv, ise ka lugesin teisipäev lehte suurte silmadega selle koha peal. endal jäi küll esmaspäevast kõrvu, et tuuakse veel üks fordi wrc. ma ei anna pead, aga nii räägiti. luik vist veel küsis selle üle ja siis märtin ütles, et lisaks olemasolevale veel üks lisaks.