Ikka iga kiiruskatse ma pakun, sest kui rallipass on 195.- nagu kirjas ja see tagab kõikidele kiiruskatsetele pääsme, kuid 100.- 'ga vaevalt tervele rallile saab
Ikka yhe katse pilet.
Kauri95 kirjutas:Aga mis hinnad need seal veel on? www.rallyestonia.ee all on rallipass 175.- ja yks katse 50.-
Või olen ma millestki valesti aru saanud
Need siis vanad hinnad järelikult...
>
0
#4 Jari-Matti Latvala Miikka Anttila Ford Fiesta RS WRC
Hmm, keda võiks näiteks Venemaalt oodata? Novikov?
Selliste ootamatute uudiste valguses võib kõike uskuda. Isiklikult sooviks veel, et Urmo ise ka leiaks mahti rooli taha asuda, näiteks N3 rühma autol.
>
0
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
schalke kirjutas:Hmm, keda võiks näiteks Venemaalt oodata? Novikov?
Selliste ootamatute uudiste valguses võib kõike uskuda. Isiklikult sooviks veel, et Urmo ise ka leiaks mahti rooli taha asuda, näiteks N3 rühma autol.
urmo ei võistle,kuna tema on rally estonia rajameister
calderon kirjutas:Muhk ajas mulli raudselt, Märtin ammu öelnud, et kõik. Märtinit kutsuti ka laitsesse, seal oleks olnud hea kätt soojendada, laitselegi ütles kindla ei
Kas nüüd oleks aeg ka Muhk-i ees vabandada?
Pole ikka mõtet meest maha teha enne kui ise asjas kindel ei ole.
Aga suppper igal juhul. Huvitav kas raja äärde tuleks varakult kohad kinni panna ja redel kaasa võtta. Ilmselt muud moodi sõitu ei näe
võtan muhk-i ees sõnad tagasi, kuigi jah, eriti ei kippunud uskuma ja ei usu praegugi ja ei hakkagi enne kui nimekirjas Märtini nimi kirjas. ta ennegi katse või kaks sõitnud või nulli
[quote="Kolin"]Kodulehel ka kirjas, et 175.- eeku maksab pass[/quote]
Koduleht tundub üldse kuidagi ajast ja arust olevat (oleks eeldanud, et pressika jaoks, kui rahval huvi tekib, oleks see ikka korda tehtud). Kodukal on ka Valga/Valka linnakatse (seal see SS11) ajaks märgitud 18. juuli, kuigi tegelikuses peaks see (passi andmetel) aset leidma 16. juulil