International Mad Croc Rally Estonia
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
Õhtulehe väitel mingi 2003 aasta Focus WRC-ga. Märtini enda sõnul see parim masin üldse!-timtim kirjutas:Aga nüüd kohe selline küsimus .Kelle autoga sõidab?kas toovad mõne uue või Grossi omaga
Väga hea uudis ju lõppude lõpuks. Ei tea, kas nüüd Solku kah siis kohale end veab vanade aegade mälestuseks

Esmaspäeval, 7. juunil, Tallinnas Peugeot esinduses toimunud Mad-Croc Rally Estonia pressikonverentsil avalikustati 16.-18. juulil Lõuna-Eestis sõidetava rahvusvahelise ralli esisõitja, kelleks on Eesti läbi aegade parim rallisõitja Markko Märtin.Rainy kirjutas:aga ega see ometi mingi trikk pole, sõidab mingi publiku- või mingi promosõidu lihtsalt?
Markko Märtin: „Minu osalemise Mad-Croc Rally Estonial määras mitu asjaolu. Ralli korraldajad võtsid minuga ühendust ja tegid ettepaneku sõita, Lõuna-Eesti teed on mulle alati meeldinud ja tegu on ju ilusa ja särava nimega ralliga."
"Minu vanemad toetajad tulid samuti selle projektiga kaasa, seega miks ka mitte. Kindlasti on Eesti rallielule positiivne, et sellises mahus ralli Eestis korraldatakse. Veel üks põhjus, miks Mad-Croc Rally Estonial osalen, on see, et saan taas sõita minu jaoks olulise ja väga hea autoga, milleks on Ford Focus WRC 03.“
Ralli korraldajate sõnul tõstab Markko Märtini osalemine rallil selle taset ja tutvustab Eestit ja Eesti autorallit ka välismaal.
Urmo Aava, Mad-Croc Rally Estonia üks korraldajatest: „Markko Märtini osalemine Mad-Croc Rally Estonial tõstab ralli taset, tegemist on maailma tippsõitjaga, kelle sõitu saame nüüd taas Eestis näha. Kui võistluse nimeks sai Rally Estonia, siis tegime seda eesmärgiga, tutvustada nii Eestit kui ka Eesti autosporti piiri taga."
"Markko Märtini osalemine aitab sellele kindlasti kaasa. Seega on meile, kui korraldajatele tema osalemine väga oluline. Lisaks Markko Märtinile on Mad-Croc Rally Estonial stardis Baltikumi, Venemaa ja Skandinaavia parimad sõitjad ja mitmed tippsõitjad maailmast.“
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
dvai, lükka teelevalmacher kirjutas:Teen kodanik muhule pudeli kalja välja!![]()
Võimas!
laitses müüdi, 195.- oli seal hind juba, netis oli karjuti ikka välja 175.-Kolin kirjutas:Ons rallypassid ka müügil juba
no pressikas oli suht sündmustevaene. eriti meeldis ikka, kuidas märtin peepe pahvile postimehest pikki näppe andis, kui viimane küsis, et kes sulle kaarti loeb ja märtin ütles, et kaardilugeja ikka, kes siis veel.

kõik olid tgtl ralli kohapealt suht kidakeelsed pressikal. aava ütles, et max 10 wrc masinat, aga s2000 tuleb maailma tipp kohale, selle prokopi ütles ära, aga ütles, et tuleb lisa veel. pmst mina loodan irc seltskonda, aga kes teab. ja siis aava lisas, et viimased suuremad tulijad avalikustatakse vb üldse nädal enne ralli toimumist.
märtin kaardilugeja kohta midagi rohkem ei lisanud, ütles, et pole sellega veel vaeva näinud. aga mina pakuks väljast poolt eestist ilmselt robert reid'i, vb ka kraag, kui grossiga diilile saadakse.
autoks on ford focus wrc 2003 ja see tehakse siis tolle aasta mm-värvides ja castroli reklaamidega, pluss tema sponsid. kõik.
Viimati muutis muhk, 07 Juun 2010, 15:43, muudetud 1 kord kokku.