Ma ise arvan, et see aasta võidab Loeb selle tiitli. Silmas pidades, et ees ootavad kolm asfaldi rallit mis istuvad Loebile paremini kui Burnsile. Nende vahe ainult 10 punkti. Preagu on juba trumbid Loebi käes. Ise asi kuidas oskab nende trumpidega mängida
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kas asfaldirallid on ikka Loebi trumbid? Sanremos oli ta teine 2001, see sobib talle. Kataloonias ta katkestas eelmane aasta, Sanremo ja Korsika jättis ta eelmine aasta üldse vahele, kusjuures Korsikal pole ta kunagi Xsara WRC masinaga sõitnud.
Burnsil on asfaldil minu meelest piisavalt kiirust. Eelmine aasta oli Burns Sanremos neljas, Korsikal kolmas ja Kataloonias teine. Kui tal see aasta sama hästi läheb, või ka natuke kehvemini, siis tuleb Burns kindlalt meistriks see aasta.
>
0
Viimati muutis Jaanus, 07 Sept 2003, 16:49, muudetud 2 korda kokku.
Arvan samuti, et see aasta veel mitte... Tulemas kyll asfaldi rallid, kuid aiman, et Loeb pole ainuke kes nende rallidel v6ib kiire olla. Arvatavasti n2itab ka Panizzi, kui raske tallaga ta asfaldi on. M2ngust ei saa v2lja arvata kindlasti ka Fordi - Markko n2itas juba oma kiirust Saksamaal, kuid ka Duval v6ib muutuda suhteliselt raskeks konkurendiks asfaldil paljudele...
Seb ei võida. Burns kahjuks võtab oma. Oleks Markko 4 koha punktidki ära toonud, peaks tema shansse ka päris heaks, aga nii paraku ei juhtunud. Loeb San Remost 10, Katalooniast 4, Korsikalt 6 ja GB-st heal juhul 4.
Burns vastavalt 6, 6, 4, 8.
Eeldades et ei tule katkestamisi on Burnsi suht lootusetu püüda.
>
0
Never argue with an idiot, he/she will bring you down to their level, and beat you up with experience....
Kahjuks jah, tundub et see assta võtab selle tiitli Burns (mulle isiklikult see ei meeldi), aga samas 4 rallit on ju jäänud ja tegemist ikkagi autospordiga kus võib kõike juhtuda