allar9944 kirjutas:Keegi teab kas Viasat sport baltic hakkab kokkuvõtteid näitama või ei hakka?
Hetke seisuga ei hakka. Viasat näitab ainult scandinaavia maades seda siis kanalil Viasat sport motor vms. Kuigi jah Viasatil on õigused täitsa olemas, et näidata kuid nagu ma aru sain siis see hõlmab ainutl scandinaavia maid. Läbirääkimised käisid kuid nendega ei suudetud kokkuleppele jõuda
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:
Hetke seisuga ei hakka. Viasat näitab ainult scandinaavia maades seda siis kanalil Viasat sport motor vms. Kuigi jah Viasatil on õigused täitsa olemas, et näidata kuid nagu ma aru sain siis see hõlmab ainutl scandinaavia maid. Läbirääkimised käisid kuid nendega ei suudetud kokkuleppele jõuda
Kuramuse kahju siis! Peab siis arvuti vahendusel vaatama!
Rallirahvas, tehke ennast kinozal.tv kasutajaks, pange otsingusse "ralli" ja saate tõmmata kolme selle hooajal olnud rallikokkuvõtted Ja väga asjalikud need ning inglise keeles. Kel huvi proovige!
tõmbasin endale sealt DAY3 ja kui vaatama hakkasin avastasin et hoopis DAY1 poole pealt algas DAY3 nii et väga imelik.
Kusjuures see ongi mingi tootja kala. See Kinoza lehelt laadides oli sama jama DAY3-ga Alguses on mingi 10 mintsa DAY1 ja siis hakkab DAY3. Seega arvan, et mingi jama on juhtunud tootjal
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
on seal kinozal.tv lehel samad saated mis mirafiori.com-is on?
kui jah siis eriti vahet pole kummast tõmbad. aga mina sooviks rohkem tagaotsa sõitjaid näha. Petter kes tuli kolmandaks sai ka mõneminuti eetri aega ainult