Mismõttes? Tänakul ju aeg olemas - 8:50.6 ja 10. koht katsel.
Nüüd on jah aga enne.. kui ma postitasin, siis oli vahe pikaks veninud.
Enne, kui targutama kukud, vaata ka postituse aega.
Oi, hommikul kohe nii tige.
Vaatsin postituse aega - mul oli Oti aeg teada ca. 15min varem sinu postitusest. Ma ei tea, et mis teenust sa kasutad, aga www.vysledky-rally.cz lehel jooksevad ajad ja info operatiivselt igastahes.
>
0
Viimati muutis cali, 16 Apr 2010, 10:01, muudetud 1 kord kokku.
Selles mõttes, et sõidu käigus midagi ära ei lagune nagu eelmise aasta programmis, kohe ralli alguses juba õli lekkis ja leegid väljas aga kui matsu panna siis see on loogiline, et võib põlema minna.
Kiiver kirjutas:Pisut küll teemaväline, kuid kui kodus sõitvad türklased välja jätta, on Eesti Türgi rallil esindatud suurima ekipaazide arvuga, kokku neli meeskonda.
Kiiver kirjutas:Pisut küll teemaväline, kuid kui kodus sõitvad türklased välja jätta, on Eesti Türgi rallil esindatud suurima ekipaazide arvuga, kokku neli meeskonda.
Türgi rally on eesti "NOKIA"
Mingi suusatamise teema oli ka, et eestlased aitasid Türgis korraldada esimesi suusatamise võistlusi.
Huvitav on see, et Henningule anti Ogieri aeg, sest superrally süsteemis antakse talle parima tehasesõitja aeg + 5minutit. Samas N rühma mehed saavad Petteri aja + 5 minutit, mis on 0,4 sekki kiirem, sest nende aeg antakse parima erasõitja järgi ja selleks katsevõitja Petter. Need FIA süsteemid on ikka igast otsast natuke vildakad.
mina arvan, et see on vaike eelmang praegu. Loeb ja Hirvonen moni veel voibolla, peaks ammu eest ara olema, aga millegi parast koik soidavad korda mooda uheteisest 1-2sec aeglasemalt.
kimi kaotab nelja katsejarel 58sec tavaliselt ta kaotab niipalju 1-2katsega
johunn kirjutas:Huvitav on see, et Henningule anti Ogieri aeg, sest superrally süsteemis antakse talle parima tehasesõitja aeg + 5minutit. Samas N rühma mehed saavad Petteri aja + 5 minutit, mis on 0,4 sekki kiirem, sest nende aeg antakse parima erasõitja järgi ja selleks katsevõitja Petter. Need FIA süsteemid on ikka igast otsast natuke vildakad.