Richard Burns Rally
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Nii palju kui ma olen aru saanud, siis meie kasutame Tsehhide poolt loodud/kasutusel olevat süsteemi. Tean, et Ukraina liiga kasutab midagi muud ja neid on veel. Erinevates liigades on kasutusel ka erinevad uued rajad.
Kas RBR-i saab ka PS-ga sõita?
WCN-is algas eile Corona Rally Mexico. Rallil kasutatakse USA ja Austraalia radasid. Eesti on kogenud juba häid uudiseid, kuid kahjuks ka halbu.
Meil on võimalus püüda kolmandal kohal olevat Rootsit (vahe ainult 8 punkti) ja samas tuleb kaitsta end ka Soomlaste ees (vahe 35 punkti).
Sepp Marek kommenteeris oma sõitu järgmiselt:
Sõitsin esimese päeva ära. USA ei kuulu kindlasti kohe lemmikute hulka, seega oli peaeesmärk teel püsida, mis enamjaolt ka õnnestus vürtsitatuna 4-5 tõelise napikaga, aga see kuulub asja juurde Lõpus oli muidugi räigelt libe nagu oodata oligi. Hirvelä, Skroban ega Tomazic pole veel rajal käinud, seega päris õiget aimu ei saa oma kiirusest, aga arvata on, et need mehed ja loodetavasti ka Oskar tulevad kiiremini. Edu eestlastele rajal!
Kas RBR-i saab ka PS-ga sõita?

WCN-is algas eile Corona Rally Mexico. Rallil kasutatakse USA ja Austraalia radasid. Eesti on kogenud juba häid uudiseid, kuid kahjuks ka halbu.
Meil on võimalus püüda kolmandal kohal olevat Rootsit (vahe ainult 8 punkti) ja samas tuleb kaitsta end ka Soomlaste ees (vahe 35 punkti).
Sepp Marek kommenteeris oma sõitu järgmiselt:
Sõitsin esimese päeva ära. USA ei kuulu kindlasti kohe lemmikute hulka, seega oli peaeesmärk teel püsida, mis enamjaolt ka õnnestus vürtsitatuna 4-5 tõelise napikaga, aga see kuulub asja juurde Lõpus oli muidugi räigelt libe nagu oodata oligi. Hirvelä, Skroban ega Tomazic pole veel rajal käinud, seega päris õiget aimu ei saa oma kiirusest, aga arvata on, et need mehed ja loodetavasti ka Oskar tulevad kiiremini. Edu eestlastele rajal!
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Laitse rada valmis! http://www.upload.ee/files/501620/Laitse_v1.0.rar.html
video: http://www.youtube.com/watch?v=i9zQKmNv ... r_embedded
video: http://www.youtube.com/watch?v=i9zQKmNv ... r_embedded
-
- II järgu kommentaator
Äkki keegi oskab aidata. Oleksin väga tänulik.
Jama selline, et sain mängu ära installitud ja tööle pännes näitab intro ka ära ja siis tuleb ette selline error.
ERROR LOADING HEDGEHOG
error creating pixel shader:
Pixelshaders/General/CarClassInternal.pso
Milles jama? On mul lihtsalt liiga pask arvuti?
Jama selline, et sain mängu ära installitud ja tööle pännes näitab intro ka ära ja siis tuleb ette selline error.
ERROR LOADING HEDGEHOG
Videokaart ei toeta pixelshader funktsiooni.piibu007 kirjutas:Äkki keegi oskab aidata. Oleksin väga tänulik.
ERROR LOADING HEDGEHOG
-
- II järgu kommentaator
Sain paika, Autod asjad on olemas kõik, mingi paar nädalat tagasi funkas ilusti. Tõmbasin tšehhi lehelt uuest selle original physics from 1.02, asendasin ära ja hakkas tööle, ei tea mis vana failil äda oli.
EDIT: Ei saanud ikkagi, kui ma tollele originaal physicsile uute autode füüsika lisan siis hakkab jälle sama juma pihta. et Physics not from 1.02...
EDIT: Ei saanud ikkagi, kui ma tollele originaal physicsile uute autode füüsika lisan siis hakkab jälle sama juma pihta. et Physics not from 1.02...