Krt küll. Mul oli kohe selline tunne, et Mehhikos on Latvala parem sõitja, kui Hirvonen aga seda, et nad kohe siin aasta alguses hakkavad üksteist mööda laskma, seda ma ei uskunud.
ivar80 kirjutas:Krt küll. Mul oli kohe selline tunne, et Mehhikos on Latvala parem sõitja, kui Hirvonen aga seda, et nad kohe siin aasta alguses hakkavad üksteist mööda laskma, seda ma ei uskunud.
Hooaja eel ütles papa Wilson, et see hooaeg on Hirvonen Fordi esisõitja. Eelmine hooaeg kaotati just tänu sellele tiitel, et lasti Latvalal võita. Ning ta võttis just need vajalikud kaks punkti Hirvoneni eest ära. Sellist asja Wilson enam teha ei luba.
Siin on see artikkel:
Tõsiasi saab ametlikuks - Mikko Hirvonen on järgmisest hooajast ametlikult Fordi rallimeeskonna esisõitja MM-sarjas, kirjutab mtv3.fi.
Ametlikult on Ford siiani mõlemat sõitjat võrdselt kohelnud, kuid see taktika vedas sel hooajal alt, Ford kaotas tootjate tiitli Citroenile.
Tänavu võttis Fordi teine sõitja Jari-Matti Latvala Sardiinia ralli võiduga Hirvoselt kaks punkti ning hiljem kaotas Hirvonen sõitjate MM-tiitli ühe punktiga Citroeni esinumbrile Sebastien Loebile. Lisaks kippus Latvala hooaja vältel rallide esikohti jahtides üle pingutama ja katkestas mitu rallit ainsatki punkti toomata.
Autoralli MM-sarjas Fordi esindava M-Spordi juht Malcolm Wilson kinnitas portaalile mtv3.fi, et kavandab tulevaks aastaks Hirvosele selget esisõitja staatust.
Arutame praegu, kuidas tuleval hooajal käituda, ja ilmselt teeme nii (seame Hirvose esikohale - toim) ütles Wilson. Räägime jaanuaris sõitjatega läbi ja arutame seda.
Wilson kinnitas samas, et sõitjate autod on võrdsed.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Vaatan telekavast, et viasat sport baltic teeb täna 16:30 Mehhiko ralli teisest päevast väikese ülevaate! See on küll väga lahe ja nad võiksidki seda igast etapist teha!
RainoFriedemann kirjutas:Vaatan telekavast, et viasat sport baltic teeb täna 16:30 Mehhiko ralli teisest päevast väikese ülevaate! See on küll väga lahe ja nad võiksidki seda igast etapist teha!