tulin arvutisse, lugesin postimeest ja olin sügavalt üllatunud nähes uudist, et Tänak juhib rallit See oli tõsiselt super uudis. Keegi teab ka, miks Tänak Grossi asemel ? Kuulsin sellist juttu, et wrc masinaga lasti starti ainult need, kes võtavad osa ka maailmameistrivõistlustelt. Seda muidugi lugesin postimehe kommentaaridest, seega ei julge sellesse väga tõsiselt suhtuda.
marko1509 kirjutas:tulin arvutisse, lugesin postimeest ja olin sügavalt üllatunud nähes uudist, et Tänak juhib rallit See oli tõsiselt super uudis. Keegi teab ka, miks Tänak Grossi asemel ? Kuulsin sellist juttu, et wrc masinaga lasti starti ainult need, kes võtavad osa ka maailmameistrivõistlustelt. Seda muidugi lugesin postimehe kommentaaridest, seega ei julge sellesse väga tõsiselt suhtuda.
Bülletään 1 ütleb seda küll, aga klassi A18 kohta, mis nagu ma aru saan tehti spetsiaalselt selleks võistluseks. Et ässad saaks ikka ees startida. Samas on olemas ka klass A3, kus ka WRC autod, kus siis sõidavad Soome kohalikud, mitte meistrisarja vaid Suomi Cup karikaarvestuses. A18 on nö rahvusvaheline WRC klass, millel on oma arvestus. Ja selle bülletääniga anti ka neile õigus startida enne soome meistrikate klasse, milleks sel aastal on nelivedu ja kaksvedu. Ja kes ütles, et Gross ei lähe mõnda MM-rallit sõitma? Aga need kõik on ju spekulatsioonid.
Kui mina ETV uudist lugesin, arvasin, et päevatoimetaja on järjekordselt ämbrisse pannud ning Grossi ja Tänaku segi ajanud:) Hea, et Ott saab WRC-d proovida ning meie ei pea tulevikus spekuleerima, et mida Ott oleks suutnud WRC-ga jne.
Kes on tubli, sellelt palju nõutakse, seetõttu usun, et ralli lõpupoole ajad paranevad veelgi;P
>
0
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
Igatahes Otile on see küll praegu väga hea sõiduoskuse näitamise koht, kuna meedia huvi selle ralli vastu on ju päris korralik.
Tubli poiss, Ott! Hoia Sordo seljataga (Y)