Naljanurk
Vana tifoso sureb ära ja satub vormel-1-taevasse. Taevaväravas võtab Peetrus teda vastu: „Ära karda, mu poeg! Siin pole üldse halb. Kõik kunagised kuulsused on siin. Võidusõit käib päev läbi, ja vanadel kuulsatel radade, mitte praegustel, mida sa vihkad. Sulle hakkab siin kindlasti meeldima!“
Tifosol on sellest hea meel ja astub paradiisi.
Paar päeva hiljem kohtub Peetrus temaga uuesti: „Noh, mu poeg, kuidas sa end tunned?“
„Siin on tõesti suurepärane. Ma nägin, kuidas kõik vanad kuulsused mööda Nordschleifet kihutasid ja kohtusin isegi Enzo Ferrari endaga. Vapustav! Aga… mul on üks väike küsimus ka.“
„Ma kuulan sind, mu poeg.“
„Ma näen tihtipeale üht punast Ferrarit, seda juhib üks üleni punasesse riietatud tegelane ja tal on ka punane kiiver. Kuidas see on võimalik?“
Peetrus vaatab ehmunult paremale ja vasakule ning sosistab: „Tasem, mu poeg. See on jumal, kes arvab, et ta on Schumacher!“
Tifosol on sellest hea meel ja astub paradiisi.
Paar päeva hiljem kohtub Peetrus temaga uuesti: „Noh, mu poeg, kuidas sa end tunned?“
„Siin on tõesti suurepärane. Ma nägin, kuidas kõik vanad kuulsused mööda Nordschleifet kihutasid ja kohtusin isegi Enzo Ferrari endaga. Vapustav! Aga… mul on üks väike küsimus ka.“
„Ma kuulan sind, mu poeg.“
„Ma näen tihtipeale üht punast Ferrarit, seda juhib üks üleni punasesse riietatud tegelane ja tal on ka punane kiiver. Kuidas see on võimalik?“
Peetrus vaatab ehmunult paremale ja vasakule ning sosistab: „Tasem, mu poeg. See on jumal, kes arvab, et ta on Schumacher!“
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
sarnane juhtum oli töesti ka võru rallil. kahjuks on see seltskond, kes ei tohiks rallidele oma nina tõsta või siis vähemalt mitte juua.Reikoh kirjutas:http://www.youtube.com/watch?v=LnnHoQOYFdc
kuidas mehed sooja teevad Winter Rally Utenal.