Küsikski, et mis auto- ja motospordi teemalisi raamatuid siinsetel kasutajatel on ka?
Endal on muu seas olemas näiteks "Täielik entsüklopeedia Vormel 1" ning "Ralli MM entsüklopeedia".
Jõuludeks sain siis ka sellise raamatu nagu "Michael Schumacher - tema elu lugu". See ilmus vist alles novembris esmakordselt eestikeelsena, kui ma ei eksi. Igatahes tundub olevat igati huvitav raamat, selle vähese ajaga, mis ma seda uurida jõudnud olen. Kindlasti Schumacheri ja üldse F1 huvilistele väärt kirjandus!
MrTodt kirjutas:
Jõuludeks sain siis ka sellise raamatu nagu "Michael Schumacher - tema elu lugu". See ilmus vist alles novembris esmakordselt eestikeelsena, kui ma ei eksi. Igatahes tundub olevat igati huvitav raamat, selle vähese ajaga, mis ma seda uurida jõudnud olen. Kindlasti Schumacheri ja üldse F1 huvilistele väärt kirjandus!
MrTodt kirjutas:
Mulle tõi ka jõuluvana sama raamatu
No siis sa peaksid teadma, milline väärtuslik teos see on!
MrTodt kirjutas:
Mulle tõi ka jõuluvana sama raamatu
No siis sa peaksid teadma, milline väärtuslik teos see on!
nimelt on sattunud riiulisse 2 "ralliaasta 2006" raamatut ja pakuks siis yhte myygiks mõnele noorele rallifännile kellel ehk pole antud raamatut.
150.- oleks vast aus hind. võib vahetada mõne muu autospordi raamatu või huvitava stuffi vastu.
Mul siis olemas Ralliaasta 2003-2007. Siis veel Ralli MM enstsüklopeedia, F1 kuulsused ja Rallimaaima kuulsused. Kõik need raamatud olen saanud sünnipäeva kingiks
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Mul siis järgnevad raamatud olemas:
Ralliaasta 2003-2007
Autosport 2008
Ralli MM entsüklopeedia
F1 kuulsused
Vormel 1 täielik entsüklopeedia
Maailma autosport
Michael Schumacher - tema elu lugu
Vormel 1 ajalugu - Aastad enne I Maailmasõda
Järgmiseks ongi siis plaanis soetada Rallimaailma kuulsused....
>
0
#4 Jari-Matti Latvala Miikka Anttila Ford Fiesta RS WRC
jõuludel leitsin kingikotist ''Rallimaailma kuulsused''.
soovitan soojalt kuna seal ikka juttu parimatest rallidest, edukamatest sõitjatest ja muidugi kuulsamatest ralliautodest + kuhjaga põnevaid fakte.
(märtinist ka muidugi)