1984 aasta Sojuz ralli võidu sai teatavasti Eedo Raide. Teiseks jäi Aavo Pikkuus. Tänu selle ralli võidule tuli Raide ka meistriks. Ennem seda rallit oli neil Aavoga punktivahe üliväike(1 punkt kui ma ei eksi).
Küsimus on: Mitu sekundit jäi lahutama Eedo Raidet ja Aavo Pikkuusi?
84 aastal oli Baltika ralli mitte Sojuz.
Ma usun et sul on õigus. Mul materjalidest polnud võimalik välja lugeda ralli nime, vaid asukohta ja ma oletasin.
Siiani pole veel keegi õiget vastust pakkunud, kuigi te pole õigest vastusest kaugel.
1984 oli tõesti Baltika ralli ja selle võitisid Vallo Soots ja Toomas Putmaker, teist kohta praegu peast ei mäleta, aga vist oli vennad Metsad. Seega sinu küsimus on hoopis mõne muu ralli kohta.
tegu võis olla 1984 aastaga küll aga ega baltika ja sojuz eesti mv arvesse ei kuulunud, arvan et see võis olla näiteks estonia ralli sest sel ajal sai eesti meistriks ühe ralliga ja vahe 1 sekund
"Eesti nsv rallimeistrid-84"
Eesti NSV mullused rallimeistrid selgitati tartlaste korraldusel Tartu ja Põlva rajooni teedel. Osales neljas klassis 74 tiimi. 515 km. distantsil oli 21 kiiruskatset üldpikkusega 136 km. Tartlased hoidsid pöialt olümpiavõitjale Aavo Pikkuusile, kel ägedas konkurentsis Eedo Raidega jäi spetsiaalmasinate klassis meistritiitlist puudu vaid X sekundit.
Allikas: Eesti NSV 1985. aasta autoralli meistrivõistlused "Estonia - 85" Põlva ja Võru rajooni teedel. Kava
P.S Ärge pakkude koma kohtadega numbreid!
>
0
Viimati muutis raig0, 02 Dets 2009, 21:55, muudetud 2 korda kokku.