Suurbritannia ralli 2009 - III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Palju õnne Loeb'ile. Minul on hea meel, et Ta sellle tiitli võitis. Üle pika aja väga pinev hooaja lõpp, peale SS14 kruvis pinge täitsa lõpus täitse üles. Ei usu, et järgmisel aastal Loebi küll motivatsiooni sõita oleks, aga loodan Teda muudel võistlustel näha. Võimalik, et tõesti tehnikaga tehti ebaausat mängu, aga ikkagi on ta pagana kiire...
Loebil ja Sordol on sõlmitud hooajaks 2010 lepingud Citroeniga nagu ka Hirvonenil ja Latvalal, Fordiga. Seega näeme kõiki TOP4 sõitjaid rajal kindlasti ka hooajal 2010Patrick kirjutas:Ei usu, et järgmisel aastal Loebi küll motivatsiooni sõita oleks, aga loodan Teda muudel võistlustel näha.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
N-rühmas ja pwrc-s kiireim olnud Eyvind Brynildsen eemaldati ebakorrektsete tagapidurite tõttu.
http://www.rallygb.org/documents/Stewar ... n_No.5.PDF
http://www.rallygb.org/documents/Stewar ... n_No.5.PDF
Kasuta ikka turvavööd ka!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Äärmiselt rahul lõppseisuga. Naljakas on ka lugeda Hirvosepoisi fännide poolseid vabanduste otsimisi (umbes nagu DTM-is ikka N.Haug neid oma sõitjate kaitseks ALATI otsib). Aga nojah, neid vabandusi, et tulev aasta panen "täysillä" on tulnud (Wilsoni ja) Hirvose poolt juba Colini ja Markko karjääride hävitamisest saati...
Ei olnudki nii palju õigustus. Kuigi jah mulle oleks meeldinud Hirvoneni võit rohkem. Kui vaid tahaks teada, et mille järgi seda valiti, et kas ajatrahv või siis eemaldamine.
Ja ikkagi ei ole ma sportlikus mõttes rahul Poolas toimunuga. Aga eks igaüks vaatab ise millega rahul on. Lõpuks ju tähtis see mis aasta lõpuks toimub.
Ja ikkagi ei ole ma sportlikus mõttes rahul Poolas toimunuga. Aga eks igaüks vaatab ise millega rahul on. Lõpuks ju tähtis see mis aasta lõpuks toimub.
Mäletamist mööda jäi Sardiinia sellesse perioodi,kus üritati Latvala enesekindlust (pärast neid kinga jutte) tõsta ning tol momendil ei uskunud ka Wilson mitte,et Loebil kaob selles võitude jadas keskendumine,et ta võib mitu rallit järjest eksida ja enne lõppu asja huvitavaks teha.
Minu arust võitis õige mees,sest olgem ausad Hirvonen ei küüni veel temani...vähemalt veel mitte.Samas me ju ei tea,kui kiiresti praegu üldse liigeldakse...kas Loeb paeb ka pingutama või mitte...võrdlust ju pole...
Minu arust võitis õige mees,sest olgem ausad Hirvonen ei küüni veel temani...vähemalt veel mitte.Samas me ju ei tea,kui kiiresti praegu üldse liigeldakse...kas Loeb paeb ka pingutama või mitte...võrdlust ju pole...
Maineka nimega sõitja
Õnne Loebile - vahepeal kippus asi käest ära minema, aga otsustavatel hetkedel oli suurmeistril ikkagi kõik kontrolli all. Mis puudutab Loebi eksimusi, siis see Poola ralli katkestamine oli ikka eriti lamp - ma ei nimetaks seda isegi sõiduveaks, vaid lihtsalt ebaõnneks.
Kiitused Hirvonenile tubli hooaja eest ning iga aastaga on ta üha tugevamaks muutunud. 2010 võib aga taas raskemaks osutuda, kuna kavas on ju 4 asfaldirallit tänavuse kahe asemel.
Kiitused Hirvonenile tubli hooaja eest ning iga aastaga on ta üha tugevamaks muutunud. 2010 võib aga taas raskemaks osutuda, kuna kavas on ju 4 asfaldirallit tänavuse kahe asemel.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Esimesel päeval tekitas siin elavust kaardilugejatest koosnenud rallipaar, kes nö katkestasid ralli üsna kiirelt. David Senior asendas küprose sõitjat Spyros Pavlidest, kes isiklikel põhjustel osaleda ei saanud. Autoteki meeskonnal oli vaja üles antud auto siiski üle stardijoone saada ja palus Seniori appi. David Senior sõitis stardikaare alt läbi ja läks koju. Või rallit vaatama
Andekas. Õnneks on veel ka arenguruumisvs89 kirjutas:WRC Wales Rally GB 2009
http://www.youtube.com/watch?v=ncfJYNZX-2s
15 aastase poisi tehtud video.

"Come on, you can see more than that"
Ford: No regrets over Sardinia resultalk kirjutas:Mäletamist mööda jäi Sardiinia sellesse perioodi,kus üritati Latvala enesekindlust (pärast neid kinga jutte) tõsta ning tol momendil ei uskunud ka Wilson mitte,et Loebil kaob selles võitude jadas keskendumine,et ta võib mitu rallit järjest eksida ja enne lõppu asja huvitavaks teha.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/79782
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]