Saaremaa ralli 2009
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
pane mingi üld kaart jussi.jussi@mail.ee mul plaan nagu nii korralik kaart kh osta, aga siis saab uudishimu rahuldatud...-helm- kirjutas:juss,kuhu ma sulle kaardi saadan ?
reiko..undva on alt ülesse..siis valjala katsed on vastupidises järjestuses ja vastupidises suunas kah veeltaritut ei ole ja karala lõpp on hästi natuke teistpidi
tulin just karala katset läbimast..otsisin muraka ja grossi crashi kohta..oli tegu leidmisega,aga üles leidsin..võtsin ka crash kohalt grossi auto värvi oleva plastjupi kaasa

-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
kava maksab 25
mario: kui vaatad punkti kolm,siis vastu katset tuleb paremalt poolt väike lisatee,seal on üks punase katusega maja..sealt vastu katset veel mingi 200 Meetrit ja oled pltasis,kui silmad seal tänaku fännklubi jope kandjat,siis oled õige koha leidnud..st mind leidnud
ja teistele,minu skänner tõrgub ja annab mulle ainult mustvalget pilti millegipärast
mario: kui vaatad punkti kolm,siis vastu katset tuleb paremalt poolt väike lisatee,seal on üks punase katusega maja..sealt vastu katset veel mingi 200 Meetrit ja oled pltasis,kui silmad seal tänaku fännklubi jope kandjat,siis oled õige koha leidnud..st mind leidnud

ja teistele,minu skänner tõrgub ja annab mulle ainult mustvalget pilti millegipärast
-
- I järgu kommentaator
ja kaart asub siin:
http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom?uid ... 4889114250
.hetkel on ta veel natuke valetpidi ja värki,mul lihtsalt ei ole aega seda sättida..salvestage omale pilt arvuti ja tehke suumige suuremkas,siis saate tabelitest ka aru
.hetkel on ta veel natuke valetpidi ja värki,mul lihtsalt ei ole aega seda sättida..salvestage omale pilt arvuti ja tehke suumige suuremkas,siis saate tabelitest ka aru
-
- I järgu kommentaator
Aga sul digikat ei leidu ? Kui on siis saaks värvilise pildi ikka ja oleks hea kus sa laeks kuskile mujale üles kaa kuna orkutist saab väikse pildi kus suumides ei saa aru suurt midagi-helm- kirjutas:ja kaart asub siin:

Ka mina hoian pöialt, et Tänak võidaks Saaremaal N4 ja saaks meistriks, Ta tõesti on tänasel päeval Eestis parim. Egonit sooviks näha teisel kohal ja kolmandal kohal Kerti, sest sellel hooajal on Ta head sõitu teinud ja suur saavutus oli Tallinna äravõitmine. Aga tõenäolisem on, et Saluri tuleb ikkagi esikolmikusse.
Loogish, et Tänak ju
Aga tegelt arvan (ja loodan), et peaks tulema üsna sekund sekundis võistlus, iseasi kas esikoha peale, aga järgnevad kohad küll. Nimesid igaks juhuks loopima ei hakka.
Igatahes tõmbame sõpradega homme hommikul saare poole jeed.
Siinkohal tsiteeriks Hr. Kiiver'it, kes kunagi kuskil telesaates ütles väga tabava lause: "Kohtumiseni kiviaedade vahel" vms...

Aga tegelt arvan (ja loodan), et peaks tulema üsna sekund sekundis võistlus, iseasi kas esikoha peale, aga järgnevad kohad küll. Nimesid igaks juhuks loopima ei hakka.
Igatahes tõmbame sõpradega homme hommikul saare poole jeed.
Siinkohal tsiteeriks Hr. Kiiver'it, kes kunagi kuskil telesaates ütles väga tabava lause: "Kohtumiseni kiviaedade vahel" vms...
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
võidab ilmselt see, kellel närvid vastupeavad ja tehnikaga probleeme ei ole - reeglina ei pea ta kõige kiirem mees rajal olema.
Tänakule seda võitu minuarvates nii väga vaja ei oleks, kuid Kaurile küll. Tagamaid ei tea, aga ma arvan, et tema karjäär võib sattuda samasse kanti nagu see on hetkel Ausil. Lihtsalt kui ta seda esikohta ei saa, on kõvast raskem leida endale toetajaid, kes seda luksust jõuaksid kinni taguda. Kuigi jah, siinkohal peab tõdema, et Aus ju sai esikoha - aga ka see ei pruugi aidata...
Ei se autoralli on ikka üks nuhtlus küll, kui rahakat rikast ameerika onu ei ole
Tänakule seda võitu minuarvates nii väga vaja ei oleks, kuid Kaurile küll. Tagamaid ei tea, aga ma arvan, et tema karjäär võib sattuda samasse kanti nagu see on hetkel Ausil. Lihtsalt kui ta seda esikohta ei saa, on kõvast raskem leida endale toetajaid, kes seda luksust jõuaksid kinni taguda. Kuigi jah, siinkohal peab tõdema, et Aus ju sai esikoha - aga ka see ei pruugi aidata...
Ei se autoralli on ikka üks nuhtlus küll, kui rahakat rikast ameerika onu ei ole

AutoralliSuurSõber