Vasalemma
Kus ma siis ujumas see suvi käin, kui seal rada ehitama hakatakse.
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Elustaks ka vähe rallikrossi teemat, paneks ühe lingi vasalemma rallikrossi piltidest(29.06.2003).
http://www.jrracing.ee/Images/Vasalemma ... /index.htm

http://www.jrracing.ee/Images/Vasalemma ... /index.htm
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
http://www.jrracing.ee/Images/Vasalemma ... %20031.htm
sellel pildil on Jamnes ennast ikka mõnuga eest ära lõhkunud.
sellel pildil on Jamnes ennast ikka mõnuga eest ära lõhkunud.
nopea kun norsu
Krt ma olen seal Vasalemma rallikrossil neid matse ikka näinud küll ja küll.Neid seal ikka juhtub.
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Vannis ei saa ujudahunt kirjutas:osta vann:)
--------------------------------------------------
eos rally:=)

www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
vasalemma jõudmine
kas keegi oskab mulle seletada kui ma lähen balti-jaamast bussile ja sõidan vasalemaa kuidas ma sealt sinna rallikrossile jõuan mis teetpidi äkki keegi saab siia mõne kaarti panna atatchmendiga või üldse kuidagi 2ra seletada või kui äkki läheb keegi sinna autoga võtab äkki kusagilt peale või parem kui seletate!!!!!!!!!:)

Kas Vasalemmas on siis varsti ralli tulemas ve ?
nu igatahes on väga lihtne sinna jõuda nii Bussi, kui Rongi pealt, kui bussi pealt maha tuled lähed mõned meetrid tagasi ja pöörad Jaama teele, lähed mööda Jaama teed nii kaua kuni tuleb paremal pool väike puudeta plats, kus ilutseb üks suur kuusk ja nati edasi sealt vasakule jääb Lootuse Pood peaaegu selle Lootuse poe vastas on Suvila tänav, kohe pärast seda platsi pöörab Suvila tänav paremale, Suvila Tänavalt kõnnid niikaua, kuni tuleb akkad ralliautode äält kuulma
Metsast saab ka muidugi natuke ostsem minna ja juba bussijaamani peaksid rallihääled kosta olema.Ära sa küll ei eksi, ma tean Vasalemmat läbi ja lõhki
nu igatahes on väga lihtne sinna jõuda nii Bussi, kui Rongi pealt, kui bussi pealt maha tuled lähed mõned meetrid tagasi ja pöörad Jaama teele, lähed mööda Jaama teed nii kaua kuni tuleb paremal pool väike puudeta plats, kus ilutseb üks suur kuusk ja nati edasi sealt vasakule jääb Lootuse Pood peaaegu selle Lootuse poe vastas on Suvila tänav, kohe pärast seda platsi pöörab Suvila tänav paremale, Suvila Tänavalt kõnnid niikaua, kuni tuleb akkad ralliautode äält kuulma

Metsast saab ka muidugi natuke ostsem minna ja juba bussijaamani peaksid rallihääled kosta olema.Ära sa küll ei eksi, ma tean Vasalemmat läbi ja lõhki

www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net