Rapla ralli 2009
Moderaatorid: KAIKUL, Sparco, Jaanus
See SS3 sõitis viimane veoauto suht aeglaselt ja rahvas läks kõigest teise vaatamiskohta või lahkus, kedagi autodega katsele ei lastud, see ei oleks kiirabi tööd absoluutselt seganud, rahvas oleks lihtsalt tee äärde tõmmanud ning peale selle see ei olnud ju EMV etapp, et kõik pidi karmi korra järgi käima.
Rallime Mönuga !
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Rally,
kui sa nüüd loed minu postitust uuesti, siis ma kirjutasin, et KUI OLEKS tekkinud selline olukord, oleks võinud see väga kurvalt lõppeda. Antud juhul ei juhtunud tõesti mitte midagi, kuid ma leian , et EMV etapiks pürgival rallil peaks ikkagi kõik asjad korras olema. Selge on see, et sellist olukorda ei oleks tohtinud tekkidagi.
Sinu loogika järgi on siis asjad nii, et kui ei ole EMV etapp, siis järelikult võiks ka raja julgestajad ära korjata, sest reegleid pole vaja täita?
Turvalisuse nõuded on ju samasugused, on need EMV või mitte.
kui sa nüüd loed minu postitust uuesti, siis ma kirjutasin, et KUI OLEKS tekkinud selline olukord, oleks võinud see väga kurvalt lõppeda. Antud juhul ei juhtunud tõesti mitte midagi, kuid ma leian , et EMV etapiks pürgival rallil peaks ikkagi kõik asjad korras olema. Selge on see, et sellist olukorda ei oleks tohtinud tekkidagi.
Sinu loogika järgi on siis asjad nii, et kui ei ole EMV etapp, siis järelikult võiks ka raja julgestajad ära korjata, sest reegleid pole vaja täita?
Turvalisuse nõuded on ju samasugused, on need EMV või mitte.
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
samamoodi tuli rohelise vilkuriga auto järgi igal katsel mitte ainult kolmandal. Neljandal saime kohe peale veoka ja vilkuri möödumist katsele sõita autoga.
Esimesel katsel tuli üldse lõpu auto nii kiiresti et pani mahapöördest peaaegu mööda.
Kohtunikud rajaääres olid ka täiesti tuimad. Rahvas seisis seal kus ise tahtis ja käis raja peal.
Esimesel katsel oli kohtunik viletamise ära unustanud ja nillis mingi tibiga seal.
Esimesel katsel tuli üldse lõpu auto nii kiiresti et pani mahapöördest peaaegu mööda.
Kohtunikud rajaääres olid ka täiesti tuimad. Rahvas seisis seal kus ise tahtis ja käis raja peal.
Esimesel katsel oli kohtunik viletamise ära unustanud ja nillis mingi tibiga seal.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 2
samad sõnad turva kohta-esimesel katsel olin vaatajakohast nr.3 100 m finishi poole ja seal turva ütles,et olge praegu lintide taga aga kui vilkurid mööda sõidavad ronige kuhuh tahate,mul suva,peaasi,et õhtul raha kätte saan...aga muidu oli kihvt ralli,mõnusalt lühike,ei pidanud hommikul vara rabelema hakkama
TÄNAK MAAILMAMEISTRIKS