No krt, F1 põnev nagu WRC juba, mitte kuidagi ei oska ennustada...lol
Ennustan, et stardis (esimene kurv) käib ilge pauk ja Alonso võidab... (ma tean, ma tean... ma olen loll)
Mark Webber sai Saksamaal karjääri esimese etapivõidu
Eile karjääri esimese kvalifikatsioonivõidu teeninud austraallane Mark Webber võttis täna Saksamaal Nürburgringil ka karjääri esimese etapivõidu. Kaksikvõidu tagas Red Bullile sakslane Sebastian Vettel, poodiumile mahtus ka brasiillane Felipe Massa.
Neljandana jõudis finišisse sakslane Nico Rosberg (Williams), viiendana britt Jenson Button (Brawn GP) ja kuuendana brasiillane Rubens Barrichello (Brawn GP). Punktikohtadele tulid veel hispaanlane Fernando Alonso (Renault) ja soomlane Heikki Kovalainen (McLaren).
Viiendalt kohalt startinud maailmameistril Lewis Hamiltonil (McLaren) purunes esimesel ringil tagumine rehv ning kohe alguses jäi ta kiirematest ringiga maha. Finišijoone ületas britt viimasena ehk 18-ndana.
Sõitu ei lõpetanud soomlane Kimi Räikkönen (Ferrari) ega prantslane Sebastien Bourdais (Toro Rosso).
"Uskumatu päev! Tahtsin nii väga võita," rõõmustas Webber pressikonverentsil. "Esimene stardikoht soosis mind. Olen õnnelik, et suutsin karistusest hoolimata ette tagasi tulla. Tänan tiimi, kes on minuga olnud ülimalt kannatlik ja teinud talvel autoga väga head tööd."
JESS!!! JESS!!! JESS!!!
Olen seda hetke alates 2002. aastast ootanud
>
0
#4 Jari-Matti Latvala Miikka Anttila Ford Fiesta RS WRC