Markko Märtin ostis Ford Focus WRC?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
-
No ma arvan, et kui siin foorumis seoses Markko tegemistega kedagi üldse uskuda ja kuulata on see just Kristo. Nii nagu Kristo ütles, et keegi pole maininud peale Malcolmi sellele teemal midagi ja kõik muu puhas kuulujutt, mis millegipärast siin RF aina rohkem hoogu kogusmas kuigi alust nagu poleks, hetkel vähemalt? Nii, et kas on ikka põhjust siin üldse sel teemal arutada? Äki siis juba spekuleeriks ka teisel Malcolmi lausel, et Markkol huvi S2000 vastu, et hmm Markko ma arvan tahab kindlasti sõitma hakata sellega MM rallisid ning ei jõua juba ära oodata seda. U nii need kuulukad sünnivadki. Kahjuks ei poolda ise selliseid alusetuid kuulukaid ning ei oska muud moodi kui kriitilise pilguga sellistele juttudele reageerida.
Viimati muutis Strike, 26 Mai 2009, 10:23, muudetud 1 kord kokku.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
Krt kui hea, et meil ikka saunad on. Just naiste omad. Kõik saab teada. Vaesed lõunamaalased, sauna pole uudiseid ka mitte.Timole kirjutas:Liiga kaua vist enam oodata ei tule, tuleb lihtsalt oodata millal naistel saunapäev on.Rasmus kirjutas:A mina juba ootan, millal Eesti ajakirjanikud pommuudisega välja tulevad![]()
![]()
Minu meelest oleks see Markko testimise uudis pidanud piirduma sellega, et Markko käis Fordi testidel abistamas, sest ülejäänud uudise väärtus on RF tandrile toonud täiesti põhjendamatu arutelu ning lihtsalt osad RF liikmed on muutunud agaramaks kui muidusvs89 kirjutas:Wilsoni jutust loeb välja, et Märtin on huvitatud S2000st reklaami tasandil.

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Minu point on see, et ärme palun muuda RF, Delfi või Postimehe kommentaari rubriikideks kus lahmitakse tühja, peaasi, et saaks millestki juttu teha ja ägedamaid lauseid ritta seada. Seni on ikka RF kehtinud "seadus", et kui on midagi asjaliku öelda, siis seda ka öelda kui pole, siis mitte.
Tsiteerides klassikuid: "sõida aga ära mölise"

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
http://www.rallybuzz.com/martin-not-competing-ford/Strike kirjutas:Minu point on see, et ärme palun muuda RF, Delfi või Postimehe kommentaari rubriikideks kus lahmitakse tühja, peaasi, et saaks millestki juttu teha ja ägedamaid lauseid ritta seada. Seni on ikka RF kehtinud "seadus", et kui on midagi asjaliku öelda, siis seda ka öelda kui pole, siis mitte.
LIsasin lingi kah millest asi alguse sai.
Mis sundis Wilsonit valetama? Tõlkeprobleemid vaevalt et olid kuna Wilson inglane ja artikkel samuti inglise keeles. Wilson lahmis järelikult tühja???
Vaevalt et põhjust foorumi lugejaid lahmimises süüdistada. Pigem siis juba kirjeldatud artiklit ja süüdista neid. Pean ennast foorumi lugejaks ja väga solvav on hoopis sinu targutust lugeda ja seda juba teises postituses selle teema all.
Kui teema õhus, siis andke minna. Vaba maa.
rattaga on kah hea sõita