Sardiinia ralli osalejate nimekiri 2009
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Sardiinia ralli osalejate nimekiri 2009
14 WRC autot sisaldav Sardiinia ralli osalejate nimekiri annab märku, et WRC-sari on jõudnud tagasi Euroopasse. Üllatusena on kirjas Andreas Mikkelsen, kes stardib Skoda Fabia WRC roolis.
Petter Solberg jääb seekord kahjuks pealtvaataja rolli.
http://www.rallyitaliasardegna.com/2009/pdf/list.pdf
Petter Solberg jääb seekord kahjuks pealtvaataja rolli.
http://www.rallyitaliasardegna.com/2009/pdf/list.pdf
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Oot ma ei saa nagu aru. Petter ei pidanud ju startima sardiinia rallil. Aga rallivõluris antud nimekirjas ta jälle on. Kumb siis õige on?????????
Ametlik koduleht annab ka kaks erinevat osalejate nimekirja
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Petteril oli võistlemine kahtluse all tänu sellele, et kui ei saa uut autot , siis oleks ralli vahele jätnud. Kuna aga sai aasta uuema versiooni Xsara WRC ,siis osaleb. Vähemalt mina olen nii aru saanud.Kolin kirjutas:Oot ma ei saa nagu aru. Petter ei pidanud ju startima sardiinia rallil. Aga rallivõluris antud nimekirjas ta jälle on. Kumb siis õige on?????????
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Ma siis ikka ise vist kirjutan mõned read.svs89 kirjutas:oli vaja jälle see teema üles tuua aga kui nii siis ma võin mõned lingid visata küllStrike kirjutas:Huvitav kas Sardiinia eelvaate ja päevakokkuvõttes siis kirjutab seekord svs89, et ei hakka ise kirjutama siis seekord ?ja google translate aitab
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Ei,ei vat parim ma ei ole ja ei tahaks ka olla, sest siis poleks kuhugile enam pürgida. Lihtsalt kirjutan ajaviiteks ja hobina ning jagan siis seda ka teiste foorumi kasutajatega. Mulle ei meeldi copy-paste tekstid ise on ikka parem materjali koguda ja sellest mingi stoori kokku meisterdada.enn tarka kirjutas:parem oleks jah sest svs89 ainult googli transa abi kasutabki ja sellest ei saa mitte mõhkugi aru.....strike sa oled parim

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
See saigi naljana visatud.. saage juba sellest üle... ootame Sinu eelvaadet, sest see on informatiivne ja parim...svs89 kirjutas:oli vaja jälle see teema üles tuua aga kui nii siis ma võin mõned lingid visata küllStrike kirjutas:Huvitav kas Sardiinia eelvaate ja päevakokkuvõttes siis kirjutab seekord svs89, et ei hakka ise kirjutama siis seekord ?ja google translate aitab
Eelmisel ralli sai teema tehtud kuna seda veel polnud kuigi rallipäev juba algas... ja oleks tahtnud juba arutada.