WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0
Paistab,et see 13. etapp läks paljudel nihu...Milor ei jõudnud üldse starti,Krusa sõitis seoses jalahädaga hoopiski puldiga( irw õudne oli isegi pealt vaadata) ja mina maadlesin terve sõidu rooli ja neti hädadega.Kui muidu sai veel kuidagi hakkama,siis SS5 viskas 2 käiku korraga täpselt puudevahel ja oligi kööga...kõige selle jama juures oli ainuke hea asi,et see kõik juhtus küprosel,mis oli mulle nagunii vastukarva...
Maineka nimega sõitja
-
- III järgu kommentaator
-
- algaja kommentaator
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Siin liigub seni kuni meile peale antaksekiilakass kirjutas:Tere ,rõõm näha ,et teil siin asi ikka liigub päris hästi.

Kuna uut ja head asja meile ei anta, siis karta on, et järgmine hooaeg tuleb taaskord F1 hooaeg. Seekord vurame varjudega kuna see F1 online ei suuda pakkuda kõigile võrdset ja täpset süsteemi.
Lootus muidugi on Dirt2....
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
No mul ei liigu üldse
PS3 pole jõudnud soetada kuna hetkel niipalju probleeme, koolis eksam tulemas ja seda kärisevat pole ka eriti ja ka põlved on tuksis ja varsti opile.
Aga kui kunagi jälle EVO peale siis peaks proovima uuesti neti tööle saada
.

Aga kui kunagi jälle EVO peale siis peaks proovima uuesti neti tööle saada

Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Kui Strikel on plaanis seekord ka oma rändkarikat edasi anda,siis minu meelest on sellel hooajal selle igati väljateeninud Treik...hooaja jooksul on temast saanud kindel esikuuiku sõitja.
Endal läks eilne sõit suht nihu...kaotasin kõigil katsetel oma norm aegadele ja SS6 lasin sisse veel paar näpukat.
Endal läks eilne sõit suht nihu...kaotasin kõigil katsetel oma norm aegadele ja SS6 lasin sisse veel paar näpukat.
Maineka nimega sõitja
-
- algaja kommentaator
-
- IV järgu kommentaator
Suured tänud õnnitluste eest!
See hooaeg kujunes minule ja ka tiimile väga edukaks. Poleks seda küll uskunud!
Kusjuures sellel hooajal trenn oli väga napp, üldjuhul ainult võistluspäeval paar tundi aga ega poleks viitsinudki seda Evot rohkem nühkida. Nüüd olen avastamas rbr-i , aga see selleks.
Omalt poolt tahan tänada kõiki võistluskaaslasi konkurentsi eest,
tiimikaaslasi - Treiki, Heixi ja DaddyC`d tublide punktide eest, ning muidugi korraldajaid
Treik! Esimene katsevõit!!!
Tubli! (minu kool)
Ees on veel kaks rallit. Mõtlesin, et sellel hooajal enam ei stardi aga Treik nõuab tiimile punkte. Eks ma siis loksun need viimased rallid veel kuidagi ära.
Kohtume rajal ja ka kokkutulekul, mis toimub siis minu juures ja kuhu olete kõik oodatud.

See hooaeg kujunes minule ja ka tiimile väga edukaks. Poleks seda küll uskunud!

Omalt poolt tahan tänada kõiki võistluskaaslasi konkurentsi eest,
tiimikaaslasi - Treiki, Heixi ja DaddyC`d tublide punktide eest, ning muidugi korraldajaid

Treik! Esimene katsevõit!!!

Ees on veel kaks rallit. Mõtlesin, et sellel hooajal enam ei stardi aga Treik nõuab tiimile punkte. Eks ma siis loksun need viimased rallid veel kuidagi ära.
Kohtume rajal ja ka kokkutulekul, mis toimub siis minu juures ja kuhu olete kõik oodatud.
-
- III järgu kommentaator