Hispaania GP
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
montezomolo või misiganes ta nimi on asemel mina teeks meeskonnas ikka korraliku kevadpuhastuse. ma saan aru kui force india võib endale selliseid eksimusi lubada, aga kümneid kordi suurema eelarvega tiimis peaks ju asjapulki olema piisavalt, kes mitu korda asjad üle kontrollivad.
ma ise ütleks, et tegemist on juhtimisprobleemiga rohkem kui ükskõik mille muuga.
ma ise ütleks, et tegemist on juhtimisprobleemiga rohkem kui ükskõik mille muuga.
Mul küll mingit igavuse tunnet pole, see Buttoni juhtimine tundub olevat nagu selline kevadine jää, mis iga hetk võib ära sulada ning suisa olematuks muutuda.
Nagu Hamilton tuli alguses peaaegu täiuslikuna, tulid Tal siiski rookie vead lõpuks sisse. Samamoodi võib iga hetk Brawniga juhtuda, uus tiim siiski.
Ning peamine põhjus, mix Button on kevadine jää on see, et paljudel tiimidel ikkagi tihe arendustöö käimas ning iga hetk võib mõni tiim jõuda järgi või mööduda Bawnist ning Vettel Red Bulliga on samuti vägagi tihedalt kannul. Lihtsalt senimaani on Vettelil olnud tsipa tsipa tempost puudu ning on jäädud ülejäänud liikluse taha kinni või siis Kubicaga õnnetus.
Kuid Red Bullil kah arendustööd kindlasti käimas ja olen kindel, et mano o mano on Vettel andekam kui Button, sest Button halva autoga sõites ei näidanud absoluutselt mingit lootusekiirt. Kuid Vettel on hetkel nagu Schumacher ja Alonso, kes ise oma suurepärase talendiga on tiimid suurele tulemusele nii lähedale viinud, et tiimipoolt on ka tänu sellele kõvem pingutus tehtud ning ongi võidu auto valmis saadud.
Nagu Hamilton tuli alguses peaaegu täiuslikuna, tulid Tal siiski rookie vead lõpuks sisse. Samamoodi võib iga hetk Brawniga juhtuda, uus tiim siiski.
Ning peamine põhjus, mix Button on kevadine jää on see, et paljudel tiimidel ikkagi tihe arendustöö käimas ning iga hetk võib mõni tiim jõuda järgi või mööduda Bawnist ning Vettel Red Bulliga on samuti vägagi tihedalt kannul. Lihtsalt senimaani on Vettelil olnud tsipa tsipa tempost puudu ning on jäädud ülejäänud liikluse taha kinni või siis Kubicaga õnnetus.
Kuid Red Bullil kah arendustööd kindlasti käimas ja olen kindel, et mano o mano on Vettel andekam kui Button, sest Button halva autoga sõites ei näidanud absoluutselt mingit lootusekiirt. Kuid Vettel on hetkel nagu Schumacher ja Alonso, kes ise oma suurepärase talendiga on tiimid suurele tulemusele nii lähedale viinud, et tiimipoolt on ka tänu sellele kõvem pingutus tehtud ning ongi võidu auto valmis saadud.
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Ferraris tuleks suurpuhastus teha nii sõitjate kui ka personali seas ning praegu vabamatest meestest on vaid Alonso selline, kes suudab tiimi edasi viia (Vettel ja Hamilton on pikemalt hõivatud). Ei Massast ega Räikust pole mitte mingit tiimi edasiviijat ja Räiku tiitel jopastus talle veel MSi aegsete struktuuridega.
Imelik ,et teemast pole veel läbi käinud see ,et Massa kütusejama polnud tingitud kalkuleerimis veast.
Kogu juttOli kindlasti suur pettumus, kui meeskond teatas kütuse lõppemisest?
„Meil polnud kalkuleerimisega probleeme. Rike tekkis masinaga, kuid ma ei tea, kas viga oli inimlik või masina poolt. Peame analüüsima, mis oli probleem.”
„See oli väga masendav. Võitled kogu sõidu ja siis pead hoo maha võtma. Säästsin juba pärast viimast peatust kütust, kuid sellest ei piisanud, seega pidin tõsiselt hoogu vähendama ja Vetteli mööda laskma. Kaotasin koha Fernandole ja peaaegu Nickile, seega oli üsna masendav.”

Esialgne kalkuleerimine oli õige, kuid edasine oli ju küll mäda. Kui nad said juba varem teada, et kütust võib väheks jääda, siis miks ei lisatud seda viimasel külastusel.Mask kirjutas:Imelik ,et teemast pole veel läbi käinud see ,et Massa kütusejama polnud tingitud kalkuleerimis veast.
"Come on, you can see more than that"
[quote="Nimi"]Mõelge, kui F1 boksiteel oleks selline olukord 
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=1366.
Päris põnev oleks aga segadust oleks oioioi kui palju

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=1366.
Päris põnev oleks aga segadust oleks oioioi kui palju

Rallime Mönuga !