WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Tänud Krusa ja tänud auväärsed kohtunikud!
Vabandused ka osalejate ees paraja pudru tekitamise eest.
Viimane kohtumine kliendiga lõppes 22:15 ja ma kimasin kärmelt Siilikuuse juurde.
Profiilis oli küll Milor II olemas, kuid kõik Indep... masinad olid mul lukus. Kahjuks ei jäänud mul muud üle kui sõita Siilikuuse nime all või üldse sõitmata jätta. 15sek enne aja lõppu jõudsin Siilikuuse nimega sisse logida ja saime ka Krusa loa startida maineka sõitja nimega.
Vabandused ebameeldivuste eest ja tänud ka Siilikuusele.

Vabandused ka osalejate ees paraja pudru tekitamise eest.
Viimane kohtumine kliendiga lõppes 22:15 ja ma kimasin kärmelt Siilikuuse juurde.
Profiilis oli küll Milor II olemas, kuid kõik Indep... masinad olid mul lukus. Kahjuks ei jäänud mul muud üle kui sõita Siilikuuse nime all või üldse sõitmata jätta. 15sek enne aja lõppu jõudsin Siilikuuse nimega sisse logida ja saime ka Krusa loa startida maineka sõitja nimega.
Vabandused ebameeldivuste eest ja tänud ka Siilikuusele.

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
SS1-Jäin väga rahule
SS2-Sõit oli küll lippadiloppadi aga aeg norm
SS3-Viimase hüppe maandumisel hakkas auto saba liputama kuid õnneks jäin rajale ja finiseerisin
SS4-Hakkas alguses viltu vedama ja vedas kuni lõpuni. Närv oli must
SS5-Võib rahule jääda ja aeg supper minu jaoks
SS6-Kõik super kuni taaskord viimase hüppeni kust lendasin puusse ja puust üle tee põllale, reset ja nati sõitu, finis.
Kui oleks ss6 pauk olemata olnud siis oleks vist siga rahul aga jah ... Eks näis mis tulemuse kirja saab
SS2-Sõit oli küll lippadiloppadi aga aeg norm

SS3-Viimase hüppe maandumisel hakkas auto saba liputama kuid õnneks jäin rajale ja finiseerisin

SS4-Hakkas alguses viltu vedama ja vedas kuni lõpuni. Närv oli must

SS5-Võib rahule jääda ja aeg supper minu jaoks
SS6-Kõik super kuni taaskord viimase hüppeni kust lendasin puusse ja puust üle tee põllale, reset ja nati sõitu, finis.
Kui oleks ss6 pauk olemata olnud siis oleks vist siga rahul aga jah ... Eks näis mis tulemuse kirja saab

krt ei tea mis elie viga oli,et jalg alguses nii tudisema hakkas...esimesed kaks katset läksid totaalselt aiataha
noh ja siis kui enam midagi võita ei olnud,siis saabus suur rahu ja aegadega võib enamvähem rahule jääda
irw Treik,kuna ma olen paadunud pärast- kaklust- rusikatega- vehkija,siis enamasti tahaks küll tulla teise tuppa ja vot siis alles panna
Milor sai küll starti üle noatera...ind autod lukus ning hetkeks tekkis juba paanika,et mis saab...5.15 oli toa lõpuni kui ta hakkas sisse logima.
irw aga selle Milori tekstijupi prindin ma välja ja kleebin seinale:...jõudsin Siilikuuse nimega sisse logida ja saime ka Krusa loa startida maineka sõitja nimega.

irw Treik,kuna ma olen paadunud pärast- kaklust- rusikatega- vehkija,siis enamasti tahaks küll tulla teise tuppa ja vot siis alles panna

Milor sai küll starti üle noatera...ind autod lukus ning hetkeks tekkis juba paanika,et mis saab...5.15 oli toa lõpuni kui ta hakkas sisse logima.
irw aga selle Milori tekstijupi prindin ma välja ja kleebin seinale:...jõudsin Siilikuuse nimega sisse logida ja saime ka Krusa loa startida maineka sõitja nimega.

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Alk, tee sellest tekstijupist parem SUUR plakat ja mõned kleepsud, et saaks autole stangele plätsida
Endal sõit nagu Kaitil. Kuni SS4 vaatsin, et nii nunnult ei saa minna? Kui juba sellele mõte läks, siis oli ka võssa sõit! SS4 keskel kus peale asfalti lõiku kitsas kohas split.... Muidu oleks vist suure Riho eesmärgi rikkunud
. See mõte on jätkuvalt peas, muidu saame Strike-i käest peksa ja saadetakse asumisele "Tussumulku".....

Endal sõit nagu Kaitil. Kuni SS4 vaatsin, et nii nunnult ei saa minna? Kui juba sellele mõte läks, siis oli ka võssa sõit! SS4 keskel kus peale asfalti lõiku kitsas kohas split.... Muidu oleks vist suure Riho eesmärgi rikkunud

Sa siilikuusk lase see tekst omal mõnele särgile trükkida, siis on sul hea ja uhke tunne ringi jalutada
Igatahes algul võttis küll kukalt sügama kui naägin Siilikuuske RF2 toas ja veel pealegi Skodilakiga kimamas. Esimene mõte oli, et ei saa ju see sidrun nii kehv auto ju olla, et tulid vihaga RF2 tuppa Skodilakiga laiama 

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ära põe, eelmine ralli tõite koos WRCMasteriga meeskonnale ju punktidvidrik kirjutas:masendav ralli minu jaoks ,nii ikka ei sa rallit sõita kui töömõtted peas ja siis veel üritad midagi sõita.seega minu raportsõidust kõik põõsad kivid ja seinad käisin läbi... olid olemas ja ikka omakohapeal punkt